Vetovihje: Legia Warszawa – Sporting CP 7.12.2016

Päätyykö Eurooppa-liigan tiketti Legia Warszawalle vai Sporting CP:lle? Me emme ymmärrä, miksi vierasjoukkue on niin selvä suosikki.

BW eSports FI €100 welcome

Kasassa on vain yksi piste, mutta viihdettä Legia Warszawa on tarjoillut Mestarien liigassa enemmän kuin yksikään muu joukkue. Viimeksi Borussia Dortmund voitti puolalaiset 8-4, joka on turnauksen maaliennätys. Sitä ennen tuli 3-3-tasapeli Real Madridin kanssa Varsovassa.

Sporting CP ei ole aivan täyttänyt odotuksia kärsittyään maalin tappiot niin Dortmundille kuin Real Madridillekin. Legia kaatui Lissabonissa kuitenkin 2-0.

Isäntien päävalmentajalla Jacek Magieralla on positiivinen ongelma, koska koko miehistö on terveenä. Vierailta ovat Ezequiel Schelotto ja Luc Castaignos sairastuvalla ja João Pereira pelikiellossa.

Kotijoukkue yllättää?

Saako Sporting ansaitsematonta arvoa nimestään kertoimenlaatijoiden silmissä? Siltä hiukan vaikuttaa.

Legia on saanut vahtia peliinsä, varsinkin hyökkäyspäässä. Omissa kolisee, mutta toisaalta Real Madridia ja Dortmundia vastaan tämä ei ollut isokaan ihme. Tasuri ensin mainittua vastaan kotona oli hieno suoritus. Vierasottelu Puolassa ei ole Sportingille helppo pala.

Ei siis olisi yllätys, vaikka Legia Warszawa yltäisi voittoon. Maalintekoon joukkue on ainakin osoittanut kykenevänsä. Pelivalintamme onkin Legia Warszawa yli 1,5 maalia Redbetin kertoimella 3,00.

Avaa pelitili Redbetille ja hyödynnä 100 euron bonus!

Vetovihje: Legia Warszawa yli 1,5 maalia
Kerroin: 3,00
Peliyhtiö: Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 7.12. klo 21.45
TV / stream:  Viaplay