Vetovihje: Zorya – Manchester United 8.12.2016

José Mourinhon Manchester United yrittää varmistaa Eurooppa-liigan jatkopaikkansa ukrainalaisen Zoryan vieraana. Kotijoukkue pelaa vain kunniastaan, mutta siitä huolimatta vieraat tuskin pääsevät helpolla.

BW eSports FI €100 welcome

Ennen alkulohkon päätöskierrosta tilanne on kovin avoin. Fenerbahce on ykkönen, ManU kakkonen ja Feyenoord kolmonen. Zorya jää varmuudella jumboksi.

ManU ei ole ollut niin hallitseva, kuin moni toivoisi tämän kaliiberin seuralta, jonka historia on kunniakas. Eurooppa-liigaa ManU ei ole arvostanut kuten sarjapelejä, mutta viimeksi kentälle heitettiin parhaimmisto pakon edessä.

Ja mitäs sitten tapahtui? No, 4-0-voitto Feyenoordista.

Puolustuksen tukipilari Chris Smalling on tänään kuitenkin sivussa, ja Luke Shaw sekä Eric Bailly ovat epävarmoja. Isänniltä vain Mikita Kamenjuka on sairastuvalla ja Eduard Sobol pelikiellossa.

Maaleja molempiin päihin?

Tasapeli riittää ManUlle jatkopaikkaan, mutta ei välttämättä ykkössijaan. Joukkueen odotetaan lähtevän peliin ykkösmiehistöllään, vaikka Zlatan Ibrahimovic todennäköisesti jääkin sivuun. Ottelusta ei tule helppo, sillä Zorya ei ole hävinnyt vielä kotonaan – kasassa on kaksi tasapeliä.

Motivaatiosta voidaan aina puhua, mutta Unitedin kaltaisen jättiläisen luulisi riittävän Zoryalle. Nyt voi kotijoukkue voi toisaalta hyökätäkin huoletta, koska jatkoon ei ole enää saumoja. Zoryan vire on toki kehno, mutta peli on pettänyt lähinnä alakerrassa. Viimeksi tuli 2-3-tappio, sitä ennen 2-2-tasuri.

ManUn puolustuspeli on ailahdellut, ja maaleja on nähty molempiin suuntiin 5/6 kertaa edellisissä otteluissa. Vedonlyöntimielessä Zorya kiinnostaisi tasoituksella, mutta valitsemme kuitenkin ”molemmat onnistuvat maalinteossa” -kohteen.

Siihen parhaan kertoimen 2,40 tarjoaa Betsafe.

Avaa pelitili Betsafelle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Molemmat onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 2,40
Peliyhtiö: Betsafe (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Torstai 8.12. klo 20.00
TV / stream:  Nelonen Pro 2