Vetovihje: Málaga – Granada 9.12.2016

Espanjan liigan ainoa perjantaiottelu Málagan ja Granadan välillä haiskahtaa runsasmaaliselta, vaikka kertoimenlaatijat ovat toista mieltä.

BW eSports FI €100 welcome

Keskikastin ryhmä vastaan häntäpään edustaja.

Málaga pitää hallussaan 11. sijaa, Granada on viimeistä edellinen. Ja kumpikin haluaa nousta taulukossa ylemmäs.

Granadan majailu kellarissa ei yllätä. Viime viikkoon asti joukkue oli jumbo ilman ainuttakaan voittoa 13 ensimmäisessä ottelussaan. Avausvoitto nosti sen kuitenkin pykälää ylemmäs Sevillan kaaduttua 2-1. Sitä ennen tuli 1-0-voitto Osasunasta cupissa. Käppyrät osoittavatkin yläviistoon.

Kotijoukkue Málagan vire on ok-tasoa, vaikka otteet hiukan ailahtelevatkin. Viidestä viime ottelusta on tullut vain yksi tappio, ja sekin oli vähemmän tärkeä cup-ottelu. Viimeksi tuli 2-2-tasuri Valencian vieraana myöhäisen tasoitusmaalin myötä.

Isäntien terveystilanne on ollut selvästi paranemaan päin, kun esimerkiksi Sandro Ramirez palaa takaisin kokoonpanoon. Granadan puolelta ei uutisia ole.

Maaleja molempiin suuntiin?

Málaga heiluttaa ottelussa lähtökohtaisesti tahtipuikkoa. Hyökkäyspeli toimii, mutta puolustuspää haparoi. Tämänkaltaisessa ottelussa joukkue voi hyökätä rohkeammin, mikä tietysti nostaa maaliodotusarvoja – molemmissa päissä.

Maaleja Málagan peleissä on nähtykin – molempiin suuntiin neljässä viidestä viime pelistä. Siinä yhdessä Barcelonaa vastaan tuli maaliton tasapeli onnistuneen puolustustaistelun seurauksena. Granadan otteluissa on heiluteltu verkkoa molemmissa päissä neljällä viime kerralla.

Siksi lyömme kupongille tänään ”molemmat onnistuvat maalinteossa” ComeOnin kertoimella 1,77. Se on markkinoiden paras.

Talleta kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje: Molemmat onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 1,77
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 9.12. klo 21.45
TV / stream:  Unibet, Bet1234