Vetovihje: Liverpool – West Ham 11.12.2016

Kärkipää vastaan häntäpää – Liverpool ja West Ham vastakkain Anfieldillä. Me haemme pelikohteen maalimarkkinasta.

BW eSports FI €100 welcome

Liverpoolilla oli loistava mahdollisuus lyödä painetta sarjakärki Chelsealle viime viikolla, mutta 3-1-johto suli lopulta 3-4-tappioksi AFC Bournemouthin vieraana. Alakerta vuoti ja yhteispeli tökki pahasti.

Mitä sitten on tapahtunut West Hamille, sitä on hankala sanoa. Ryhmän piti olla iskuvoimainen ja taitava, mutta viime kauden supermenestys ja eteneminen europeleihin ovat enää muisto vain. Vain yksi pykälä ja piste putoamisviivan yläpuolella eivät anna aihetta hurraamiseen.

Molempien sairastuvalla on tungosta. Liverpoolilta ovat sivussa muun muassa Philippe Coutinho ja Daniel Sturridge – West Hamiltä muun muassa Diafra Sakho, Sam Byram ja Gökhan Töre.

Puolustukset tuuliajolla

Me odotamme ottelusta tasaista vääntöä, josta maalejakaan ei välttämättä puutu.

Liverpoolin romahdus Bournemouthia vastaan oli totaalinen, mikä varmasti söi itseluottamusta. Puolustuspeli ei todellakaan vakuuttanut. Tänään kotonaan Pool tähyää kuitenkin täyttä pistepottia.

West Ham pystyy paljon nähtyä parempaankin. Hyökkäyspäässä häärivät esimerkiksi Dimitri Payet ja Manuel Lanzini, eikä pidä unohtaa Andy Carrolliakaan, joka on palannut pelikuntoon. Puolustukseltaan West Ham on kuitenkin äärimmäisen haavoittuvainen.

West Hamillä on alla viisi peräkkäistä ottelua, joissa maaleja on tehty molempiin päihin. Tilanne on ollut sama myös pääosassa Liverpoolin otteluista tällä kaudella.

Siksi pelivalintamme on ”molemmat onnistuvat maalinteossa” ComeOnin kertoimella 1,80. Se on markkinoiden paras yhdessä Bet1234:n kanssa.

Talleta kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Burnley voittaa
Kerroin: 3,55
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 11.12. klo 18.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo, Viaplay