Vetovihje: Roma – Milan 12.12.2016

Uusi viikko avataan Serie A:n kärkikamppailulla, jossa kakkonen Roma isännöi kolmosta Milania. Kumpi antaa kovemman paineen sarjakärki Juventukselle?

BW eSports FI €100 welcome

Romalla ja Milanilla on sama määrä pisteitä, ja ero kärkeen on seitsemän pistettä Juven voitettua sunnuntaina. Kummallakin on siis tavallaan pakkovoiton paikka, ettei kärki karkaa.

Kahden suurseuran kohtaaminen on tietysti aina iso juttu, ja maanantain pelitarjonnassa vain Villarrealin ja Atlético Madridin yhteenotto yltää kiinnostavuudessaan samalle tasolle.

Isäntien Kevin Strootman palaa kokoonpanoon pelikiellostaan. Mohamed Salah ja Alessandro Florenzi ovat loukkaantumisten takia sivussa. Milanin sairastuvalla ovat Juraj Kucka, Riccardo Montoliva ja Davide Calabria.

Milania etumatkalta

Roma on toki suosikki kotijoukkueena, mutta kertoimet ovat harhaanjohtavat (kotivoitosta vain 1,67). Me näemmekin Milanin saumat nousta pisteille varteenotettavina Stadio Olimpicolla.

Kumpikin joukkue on hyvässä iskussa. Ennen viikon Eurooppa-liigan tasapeliä merkityksettömässä ottelussa Rooma oli voittanut kolme edellistä (muun muassa arkkivihollinen Lazio). Etenkin hyökkäyspeli toimii erinomaisesti.

Milan ei yllä aivan samalle tasolle yleisesti ottaen, mutta ero ei ole iso. Joukkue on nimittäin hävinnyt vain yhden 18 viime ottelustaan. Tästä voikin tulla tasainen taisto – ainakin tasaisempi kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Pelivalintamme on Milan +1,0 maalia (asian handicap). Panos palautuu maalin kotivoitolla.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Milan +1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,78
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maantantai 12.12. klo 22.00
TV / stream:  Viasat Jalkapallo, Unibet, Bet1234