Vetovihje: Hoffenheim – Dortmund 16.12.2016

Välttääkö kotijoukkue jälleen tappion?

Bundesliigan nelonen vastaan kutonen – Hoffenheim ja Borussia Dortmund. Ensin mainittu on ylisuorittanut, jälkimmäinen pettänyt odotukset.

BW eSports FI €100 welcome

Hoffenheim oli viime kaudella pudota pääsarjasta, mutta nyt kasassa on 14 ottelua ja nolla tappiota. Tasureita on tullut toki paljon, mutta käpälässä on silti nelossija. Kuusi voittoa ja kahdeksan tasuria on Hoffenheimilta upea saldo.

Dortmund on vain pisteen verran perässä, mutta ”Die Borussen” on muuten pettänyt odotukset. Joukkueen piti taistella jopa mestaruudesta tai ainakin Mestarien liigan paikoista. Nyt eroa kärjessä porskuttaviin Bayern Müncheniin ja RB Leipzigiin on kuitenkin kahdeksan pistettä.

Kerem Demirbay ja Sebastian Rudy ovat epävarmoja osallistujia Hoffenheimilta, jonka ryhmä on muuten terve. Vierailta sen sijaan on useampikin ukko sivussa varmasti tai mahdollisesti.

Hoffenheimia ei pidä aliarvioida

Hoffenheimille tarjoillaan maistuvia kertoimia. Ennalta Dortmund on toki vahvempi, mutta Hoffenheimin loistovire ja tappiottomuus huomioiden kotijoukkueen voitto ei olisi yllätys.

Toisaalta Dortmundia ei pidä yliarvostaa. Joukkue ei ole ollut niin kova kuin odotettiin. Viidestä viime vieraspelistä esimerkiksi on irronnut vain yksi voitto.

Pelivalintamme onkin Hoffenheim +0,5 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 2,05.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Hoffenheim +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 16.12. klo 21.30
TV / stream:  Eurosport 2, Bet1234, Unibet