Vetovihje: Juventus – Roma 17.12.2016

Serie A:n kuuma kärkikamppailu odottelee meitä lauantai-illassa, kun ykkösenä porskuttava Juventus isännöi kakkosta Romaa.

BW eSports FI €100 welcome

Ykkönen vastaan kakkonen – ja ottelu, jolla on iso merkitys kärjen kilpajuoksun kannalta.

Juventus on voittanut mestaruuden viisi vuotta putkeen ja on kasvanut haastajaksi myös Euroopassa. Kaikki puhuu kuudennen mestaruuden puolesta.

Taulukossa joukkueiden välinen ero on neljä pinnaa, ja kotivoitto merkitsisi Juventukselle tukevaa otetta Scudettosta. Roman voitto taas tekisi jatkoasetelmista äärimmäisen tasaiset ja kutkuttavat.

Dani Alves ja Leonardo Bonucci ovat loukkaantuneina sivussa Juventuksen kokoonpanosta. Vieraat lähtevät peliin  ilman Leandro Paredesia, Alessandro Florenzia ja todennäköisesti myös Mohamed Salahia.

24 kotivoittoa putkeen Serie A:ssa

Juventus dominoi italialaista seurajoukkuefutista selvästi, joten joukkue on  syystäkin suosikki. Romassa on aineksia menestykseen, mutta tasaisuus puuttuu. Pisteiden metsästys Juventuksen kotiareenalta ei ole onnistunut kuudella viime yrityksellä. Neljä Juven voitoista on vieläpä tullut vähintään kolmen maalin marginaalilla.

Ja mikä on vielä vaikuttavampaa; Juventus on voittanut peräti 24 peräkkäistä kotiottelua Serie A:ssa. Järjetön putki!

Roma onnistui voittamaan Milanin viimeksi 1-0, mutta tasurikin oli lähellä. Milan esimerkiksi missasi rankkarin.

Uskommekin, että Milan voittaa tänään – ja tekee sen yli yhden maalin erolla. Pelivalintamme on Juventus -0,75 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,95.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Juventus -0,75 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 17.12. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Jalkapallo, Bet1234, Unibet