Vetovihje: HPK – JYP 20.12.2016

Liigassa pelataan tiistai-iltana seitsemän ottelun kierros, joka on viimeinen ennen lyhyttä joulutaukoa. Oma vihjekohteemme haetaan Hämeenlinnasta, missä HPK isännöi JYPiä.

BW eSports FI €100 welcome

Sekä HPK että JYP ovat pärjänneet odotusten vastaisesti – ennen kauden alkua moni asiantuntija sijoitti kaksikon sarjataulukossa päikseen. Tällä hetkellä Kerho on kuitenkin neljäntenä, jyväskyläläiset sijalla 12.

Antti Pennasen HPK on porskuttanut vahvassa vireessä läpi kauden, vaikka hämeenlinnalaisten loppusyksyyn mahtui yksi heikompikin jakso. Kurssin käännettyään joukkue on jäänyt viimeisissä 11 ottelussa kuitenkin vain kerran kokonaan ilman pisteitä. Viidestä viime ottelustaan Kerho on voittanut neljä. Voitoista kolme tuli varsinaisella peliajalla, mutta myös viime ottelun kiri Raumalla oli hurja, kun HPK nousi neljän maalin takaa jatkoaikavoittoon.

JYP puolestaan on ottanut kolme pistettä ainoastaan kerran 11 viime ottelussaan. Erikoistilannepeli sujuu, mutta paketti ei pysy millään kasassa täyttä 60 minuuttia.

Tasaista? Tai ehkei sittenkään…

Joidenkin tilastojen mukaan illan kamppailusta voi odottaa tasaista. HPK ja JYP on eniten tasapelejä tällä kaudella Liigassa pelanneet joukkueet. HPK:lla on lisäajalle menneitä otteluita 12 ja JYPillä 13.

Myös kauden edellisissä kohtaamisissa voitot ovat menneet tasan. Syyskuussa HPK oli tyly isäntä ja vei kotiottelunsa lukemin 3-0. Myös Jyväskylässä HPK hallitsi tapahtumia, mutta sortui tehottomuuteen. JYP voitti voittolaukauskisassa 2-1.

Isossa kuvassa on kuitenkin huomattava, että hämeenlinnalaiset olivat kuitenkin niskan päällä molemmilla kerroilla. Lisäksi JYP on napannut täyden pistepotin vieraskentältä vain kerran koko kaudella.

Me uskommekin HPK:n vievän kamppailun nimiinsä. Betway antaa kotivoitosta kertoimen 2,10.

Avaa pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, HPK voittaa
Kerroin:  2,10
Peliyhtiö:  Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu:  Tiistai 20.12. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu