Vetovihje: Bayern München – RB Leipzig 21.12.2016

Bundesliigan kärkikamppailu otellaan ykkösen Bayern Münchenin ja kakkosen RB Leipzigin kesken Allianz Arenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Viime vuosien mahtitekijä Saksassa ja Euroopassa, Bayern München, luuli saavansa kovimmaksi haastajakseen Borussia Dortmundin.

Dortmund on kuitenkin vasta viidentenä ja sen sijaan kakkosena komeilee röyhkeä nousukas RB Leipzig. Vain maaliero pitää Bayern Münchenin ykkösenä, kun molemmilla on 36 pistettä.

Leipzigin osattiin odottaa napsivan voiton sieltä, toisen täältä. Nähdyn kaltainen menestys on ollut kuitenkin yllätys – nyt voittoja on 15. Ja pelitapa on ollut optimistisen hyökkäysvoittoinen ja tehokas. Avainhahmona on häärinyt ruotsalainen Emil Forsberg, joka on heilutellut verkkoja urakalla.

Jerome Boateng on sivussa Bayernilta. Philipp Lahm ja Kingsley Coman ovat epävarmoja. Vierailta on sairastuvalla Lukas Klostermann.

Maaleja, maaleja!

Bayern Münchenillä on viisi voittoa alla putkeen, mutta joukkue ei vaikuta yhtä suvereenilta kuin viime vuosina. Etenkin puolustuspeli on ollut hatarampaa – kolmesta peräkkäisestä nollasta huolimatta.

Leipzig on eri tasoa kuin edelliset vastustajat ja on jäänyt maalitta vain kerran tällä kaudella. Bayernilla on ollut vaikeuksia vastahyökkäysjoukkueita vastaan, ja sellainen on myös illan vastustaja.

Pelivalintamme onkin ”molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa” Unibetin kertoimella 2,02, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 2,02
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 21.12. klo 21.00
TV / stream:  Bet1234, Unibet, ComeOn!