Vetovihje: Palermo – Pescara 22.12.2016

Viimeinen rutistus ennen joulutaukoa! Italian liigan jumbofinaalissa Palermo isännöi Pescaraa Stadio Renzo Barberaa, ja meillä on näkemys suosikista.

BW eSports FI €100 welcome

Palermon meno jatkuu entisenlaisena; valmentajia tulee ja menee – ja tuloksetkin ovat näyttäneet siltä. Mutta sen jälkeen, kun Eugenio Corini tarttui ruoriin, merkkejä paremmasta on näkynyt. Viimeksi Palermo käänsi 1-3-tappioaseman lopussa 4-3-voitoksi Genoan vieraana.

Oliko siinä Palermon kauden käännekohta? Ainakin voitto nosti joukkueen Pescaran ohi taulukossa.

Pescara on siis jumbosijalla, joskin kellariosastossa on tasaista. Palermo ja Crotone ovat vain pisteen verran ylempänä. Kuiville on isompi matka, mutta ei mahdoton. Mutta mikä puhuu Pescaran puolesta? Tulihan se ainoa voittokin nimittäin kabinetissa, vaikka kentällä tuli tappio.

Ensimmäinen täysi kotipotti?

0-0-8. Siinä Palermon kotisaldo tämän kauden Serie A:ssa. Silti uskomme tänään Palermoon. Trendikäyrä on tosiaan kääntynyt nousuun, ja viime pelin nousu oli vaikuttava.

Pescara on koko sarjan heikoin joukkue eikä ole voittanut ainuttakaan ottelua. Lokakuun lopun jälkeen saldo on 0-1-9. Edes pelaajat eivät usko säilymiseen, ja joukkue kuuluukin kakkostasolle. Pescaralle sekin on on takaisku, että keskikentältä on Valerio Verre pelikiellossa.

Pelivalintamme on kotivoitto ComeOnin kertoimella 2,15. Palermo voittaa vähintään 50 prosentin todennäköisyydellä.

Talleta kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Palermo voittaa
Kerroin: 2,15
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 22.12. klo 21.45
TV / stream:  Bet1234, Unibet