Vetovihje: Villarreal – Barcelona 8.1.2017

Barcelona jatkaa sarjakärki Real Madridin jahtaamista ja matkaa La Liga -viikon päättävässä ottelussa Villarrealin vieraaksi Camp El Madrigalille.

BW eSports FI €100 welcome

Nelonen vastaan kakkonen.

Ei Villarrealista mestaruustaistoon ole, mutta ”mitalikolmikkoon” hyvinkin. Seura on pitkään porskuttanut kärkitrion Real Madridin, Atlético Madridin ja Barcelonan vanavedessä.

Nyt Atlético Madrid ei vaikuta kuitenkaan tarpeeksi vahvalta, joten mestaruus lienee kahden – Real Madridin ja Barcelonan – kauppa. Sevillalla on haastajan rooli.

Tänään Barcelona tarvitsisi voiton, mutta europaikoista taistelevalla Villarrealilla on sanansa sanottavanaan.

Roberto Soldado ja Denis Cheryshev  ovat yhä Villarrealin sairastuvalla, ja  Cédric Bakambu pelaa Afrikan mestaruusturnauksessa. Vierailta on sivussa vain Jasper Cillessen, joten miehistö on ehjä.

Viime kaudella 2-2

Barcelona pelasi torstain cup-taiston Athletic Bilbaota vastaan ykkösillään ja oli silti vaikeuksissa – tuloksena 1-2-tappio. Barca ei ole ollut tällä kaudella häikäisevä, vaikka sarjan kärkipäässä komeileekin.

Myös Villarreal hävisi viikolla cupissa Real Sociedadin vieraana. Kotonaan ”Keltainen sukellusvene” on kuitenkin hankala kaadettava. Nyt joukkueella on vieläpä alla neljän päivän huili, vierailla vain kolmen.

Viime kauden vastaava koitos päättyi 2-2, joten olisiko nyt odotettavissa samankaltainen tulos?

Pelivalintamme onkin Villarreal +1,0 maalia (asian handicap) yli tuplakertoimella. Barcelonan maalin voitto palauttaa panoksen.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta yhteensä 120 euron etupaketti!

Vetovihje: Villarreal +1 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 8.1. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Jalkapallo, Unibet, Bet1234