Vetovihje: Osasuna – Valencia 9.1.2017

Maanantai on hiljainen pelipäivä, jonka ainoa helmi on Osasunan ja Valencian välinen Espanjan liigan taisto.

BW eSports FI €100 welcome

Jumbo Osasuna vastaan Valencia niukasti viivan päältä – ja tärkeät pisteet jaossa…

Osasunan ongelmat osattiin aavistaa jo ennen kauden alkua. Kun otteluita on pelattuna 16, voittoja on vain yksi ja pisteitä seitsemän. Toivo sarjapaikan säilymisestä kuitenkin elää, sillä kilpailijat ovat vielä tavoitettavissa.

Valencia on kolme pykälää ja viisi pinnaa ylempänä, mutta sille kausi on ollut iso pettymys. Viime kausi tuotti 12. sijan, ja sitäkin pidettiin jo fiaskona. Nimivahvan ryhmän putoaminen olisi totaalinen katastrofi.

Molemmilla on poissaoloja. Osasunalta on sivussa jopa kahdeksan pelaajaa, kertoo WhoScored. Valencialta ovat sivussa Ezequiel Garay ja João Cancelo.

Ei nollapelejä

Hankalasti veikattava vääntö.

Valencia on paperilla parempi kuin taulukko antaa ymmärtää, mutta puolustus vuotaa pahasti. Maaleja menee omiin liukuhihnalta. Ja tänään joukkue jahtaa täyttä pistepottia varmasti hurjalla asenteella, mikä avaa tilaa isännille iskeä selustaan.

Valencia ei ole pitänyt nollaa kertaakaan tällä kaudella, siis 18 ottelussa. Nyt sivussa on vielä kaksi puolustuksen tukipilaria. Hyökkäyspeli kuitenkin toimii kohtalaisesti, ja kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet yli 2,5 maalia.

Uskomme siihen, että molemmat joukkueet uskaltavat hakea voittoa hyökkäyspeli edellä. Pelivalintamme onkin yli 2,5 maalia Betwayn kertoimella 1,91. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 100 euron talletusbonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,91
Peliyhtiö: Betway (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 9.1. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Urheilu, Unibet, Bet1234