Vetovihje, Super Bowl: Atlanta – New England 5.2.2017

Ensi yönä otellaan amerikkalaisen jalkapallon kuninkuustaisto, Super Bowl. Vastakkain ovat liigan kaksi kenties vahvinta hyökkäysjoukkuetta, Atlanta Falcons ja New England Patriots.

BW eSports FI €100 welcome

NFL:n ”finaalista” on odotettavissa viihdyttävä taisto, sillä kauden huipentavalla mittelöllä on usein taipumus nousta ikimuistoisimpien vääntöjen joukkoon. Panokset ovat yksinkertaisesti niin kovat, että pelaajien hermot ovat tiukilla. Tämä puolestaan johtaa aika ajoin esimerkiksi jännittäviin loppuratkaisuihin.

Tällä kertaa vastakkain asettuvat joukkueet, joilta hyökkäyspeli sujuu. Eniten Super Bowlin alla on keskusteltukin ehkä siitä, miten Patriotsin puolustus onnituu Falconsia vastaan. Falconsin riveissä on maailmanluokan hyökkääjiä, ja etenkin receiver-osaston Julio Jones on ollut pitelemätön.

New England Patriots pelinrakentajanaan kokenut Tom Brady ja häntäkin rutinoituneemman Bill Belichickin johdolla on sekin hyvä hyökkäysjoukkue. Ehkä huippujen nimilista ei ole yhtä laaja, mutta rutiinitaso on kovaa luokkaa. Patriots tavoittelee viidettä mestaruuttaan seitsemännessä Super Bowlissaan 16 viime vuoteen. Se on kova tilasto.

Pelikohde maalimarkkinasta

Tätä finaaliparia jotkut osasivat aavistella jo runkosarjan aikana. Pudotuspeleissä molemmat ovat säväyttäneet, joten vire on molemmilla kova.

New England Patriots on tasapainoisen hyökkäyspelinsä, laadukkaan miehistönsä ja hurjan rutiininsa ansiosta suosikki – ainakin jos kertoimenlaatijoilta kysytään. Omissa arvioissamme liikutaan enemmän 50-50 -tasolla.

Atlanta Falcons siirtyy ensi kaudella huippumodernille areenalleen, mutta mieluiten joukkue alottaisi siellä mestarina. Nälkä on siis kova. Hyökkäyspeli on toiminut, mutta pudotuspeleissä puolustuskaan ei ole mitenkään vuotanut

Oma tuntumamme on, ettei New England Patriots saa tiukassa paikassa hyökkäyspeliään toimimaan aivan briljantisti, eikä avoimien ovien päivää nähdä. Pelivalintamme on siis Patriots alle 30,5 pistettä ottelussa Nordicbetin kertoimella 1,88. Se on markkinoiden parhaimmistoa.

Avaa pelitili Nordicbetille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: New England Patriots alle 30,5 pistettä
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: Nordicbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantain vastainen yö klo 01.30
TV / stream:  Viasat Urheilu/Jalkapallo/Jääkiekko ja Viaplay