Vetovihje: Swansea – Leicester 12.2.2017

Mestarin syöksykierre jatkuu

Potissa on kolme äärimmäisen tärkeää pistettä, kun Swansea isännöi Leicesteriä Liberty Stadiumilla Valioliigan kellariosaston kamppailussa.

BW eSports FI €100 welcome

Käynnissä on kauden 25. kierros, ja molemmat joukkueet ovat niukasti putoamisviivan yläpuolella – molemmilla 21 pistettä eli vain yksi enemmän kuin viivan alapuolella kantapäihin potkivalla Hull Cityllä.

Koko peräpään viisikko mahtuu vain kahden pisteen sisään, joten putoamistaisto on todella tiukka. Yksikin ”turha” pistemenetys voi koitua tässä kilpajuoksussa kohtalokkaaksi. Monien kohdalla kyse onkin siitä, onko halu voittaa kovempi kuin pelko hävitä.

Jordan Ayew saattaa debytoida Swansean paidassa tultuaan Aston Villasta hiljattain. Muuta mainittavaa kokoonpanoista ei oikeastaan ole.

0-3-9 vieraskentällä

Swansea on noussut viime aikojen hyvillä otteillaan viivan yläpuolella. Ennen niukkaa tappiota viimeksi Manchester Citylle (2-1) joukkue löi Southamptonin ja Liverpoolin. Kolme laadukasta esitystä siis lupaa hyvää.

Mestari-Leicesterissäkin piilee potentiaalia enempään, mutta monikaan seikka ei puhu kurssin kääntymisen puolesta. Alla on neljä peräkkäistä tappiota ja umpisurkea vierassaldo 0-3-9.

Toki Leicester jatkaa cupissa lyötyään viikolla Derbyn uusinnan jatkoilla, mutta tässä ottelussa tuo meriitti ei paljoa paina.

Pelivalintamme on Swansean kotivoitto Betssonin kertoimella 2,45.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Swansea voittaa
Kerroin: 2,45
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 12.2.2017 klo 18.00
TV / stream:  Viasat Jalkapallo, Viaplay