Vetovihje: PSG – Barcelona 14.2.2017

Tätä on odotettu! Mestarien liigan neljännesvälierät polkaistaan käyntiin Paris Saint-Germain ja Barcelonan välisellä taistolla, jonka TV2 televisioi suorana.

BW eSports FI €100 welcome

Se tuskin on kenellekään yllätys, että PSG:n on ollut vaikea pitää yllä samaa tasoa Zlatan Ibrahimovicin lähdettyä. Ranskan neljän viime kauden mestari on 25 kierroksen jälkeen Ligue 1:ssä kakkossijalla Monacon perässä.

Mestarien liigan alkulohkossa PSG meni kuitenkin jatkoon sijoituttuaan alkulohkossaan toiseksi Arsenalin jälkeen. Taakse jäivät Ludogorets ja Basel saldolla 3-3-0.

Myös Barcelona on pettänyt odotukset, ja La Ligan mestaruus näyttää kiertävän Katalonian kaukaa. Piste-eroa Real Madridiin ei ole kuin yhden pojon verran, mutta otteluitakin on kaksi enemmän pelattuna, ja Sevillakin hönkii niskaan.

Mestarien liigan alkulohkon saldo oli kuitenkin mainio 5-0-1, kun Manchester City, Borussia M’gladbach ja Celtic jäivät taakse. Ainoa tappio tuli ensin mainittua vastaan Etihad Stadiumilla. Mestarien liigan voittokerroin on muuten 4,40.

Mitä kokoonpanoihin tulee, Grzegorz Krychowiak, Javier Pastore ja Thiago Silva lienevät isänniltä sivussa. Barcalta pelin jättävät väliin Javier Mascherano, Arda Turan ja Rafinha – ja ilmeisesti myös Aleix Vidal.

Luottoa ylipeliin

Vedonlyönnissä eniten houkuttaa ylipeli. PSG:tä ei pidä aliarvoida, eikä Barcelonan putoaminenkaan mahdotonta ole. Ranskalaiset ovat nähneet Barcan haavoittuvuuden, joten peruuttelua tuskin on luvassa.

Toisaalta Barcelona ja kärkitrionsa Messi-Suarez-Neymar ajattelevat toisin. Tämä kolmikko pystyy kaatamaan keskenäänkin minkä joukkueen tahansa. Thiago Silvan poissaolo PSG:n alakerrasta lisää vain mahdollisuuksia.

PSG:n vire on kuitenkin kova, ja hyökkäyksessä Edison Cavani on pannut verkot heilumaan. Kuudessa peräkkäisessä ottelussa hän on paukuttanut maaleja kaikkiaan yhdeksän. Moni seikka puhuu siis ylipelin puolesta.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,81
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 14.2.2017 klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.15, Yle Areena