Vetovihje: Bayer Leverkusen – Atlético Madrid 21.2.2017

Mestarien liigan illan neljännesvälieränä nähdään Bayer Leverkusenin ja Atlético Madridin välinen taisto. Me uskomme, että ylipelin mahdollisuus on kertoimia isompi.

BW eSports FI €100 welcome

Atlético Madrid voitti alkulohkonsa Bayern Müncheniä paremmalla saldolla 5-0-1. Etenkin puolustus on edelleen äärimmäisen tiivis. Espanjan liigassa sijoitus voisi olla parempikin, sillä nelossijalta ei ole enää asiaa mestaruustaistoon.

Myös Bayer Leverkusenin kausi on ollut pettymys. Viime kevään kolmossija Bundesliigassa on vaihtunut tämänhetkiseen kahdeksanteen sijaan, ja ensi kauden eurokentille pitäisi selvitä toista kautta. Peli ailahtelee liikaa.

Lohkovaiheessa Leverkusen oli kakkonen, vaikka kovassa lohkossa seurana olivat Monaco, Tottenham ja Moskovan ZSKA – saldona 2-4-0.

Ylipelillä maukas kerroin

Atlético Madridin menestys on pitkään perustunut loistavaan puolustuspeliin. Vastustaja toisensa jälkeen pystytään jäädyttämään käytännössä riippumatta siitä, millaisia nimimiehiä on vastassa.

Tänään Bayer Leverkusen hakee vimmatusti voittoa, ja hyökkäyspeli onkin toiminut hyvin. Tässä takana on etenkin ”Chichariton” terästäytyminen, sillä meksikolainen on paukuttanut viisi häkkiä kolmessa viime pelissä. Hän oli myös viimeksi Augsburg-ottelun sankari.

Sitä paitsi Atlético Madridilla on sopivasti poissaoloja puolustuksessa. Sekä toppari Diego Godín että Juanfran näyttävän jäävän sivuun – siis puolet alakerran linjasta. Veskari Jan Oblad on kuitenkin mukana, mutta satavarmaa sekään ei ole.

Atlético on ollut mukana muutamissa ”avoimissa ovissa” viime aikoina. Viimeksi tuli 4-1-voitto Sporting Gijónista ja sitä ennen 3-2 Celta Vigosta. Itse asiassa joukkueen viime peleistä 6/9 on tuottanut yli 2,5 maalia ja vain yksi alle 1,5.

Vaikka kyseessä onkin otteluparin avausosa, niin eiköhän Bayarenalla siis ainakin kaksi maalia nähtäne. Pelivalintamme on yli 2,0 maalia (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 1,81. Se on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan tv-jännäriin!

Vetovihje: Yli 2,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,81
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Tiistai 21.2. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.15