Vetovihje: Sevilla – Leicester 22.2.2017

Sevillan ja Leicesterin väliseen Mestarien liigan taistoon on tarjolla loistava kerroin, joka saattaa vielä laskea ennen avauspotkua.

BW eSports FI €100 welcome

Kevään sensaatiomaiset juhlat ovat tässä vaiheessa enää muisto vain, sillä Valioliigan hallitseva mestari Leicester on todellisessa vaarassa pudota sarjasta. Toisaalta Mestarien liigassa peli on kulkenut. Leicester on hankala joukkue vedonlyöjille.

Nyt sillä on edessään historiansa ensimmäinen Mestarien liigan pudotuspeli, neljännesvälierien avausosa.

Sevilla on tottuneempi tekijä eurokentillä – ei ehkä Mestarien liigan pudotuspeleissä kokenut, mutta silti Eurooppa-liigan kolminkertainen mestari perävuosina.

Myös La Ligassa Sevilla on säväyttänyt. Real Madrid lienee tuleva mestari, mutta kolmossija on tällä hetkellä hallussa ”partureillakin” joka tapauksessa.

Benoit Tremoulinas ja Michael Krohn-Dehli ovat Sevillalta sivussa varmasti, ja mahdollisesti myös Nico Pareja. Leicesterin kysymysmerkkejä ovat Islam Slimani ja Leonardo Ulloa.

Selvä tasoero

Leicester kaiken järjen mukaan välttää putoamisen Valioliigasta, mutta Mestarien liigassa avaus on hankala. Sevilla taistelee hyvinkin jopa koko Mestarien liigan voitosta. Varsinkin kotonaan Estadio Ramón Sánchez Pizjuánilla joukkue on kova.

Sevilla on sitä paitsi hyvässä vireessä. Eibar kaatui viimeksi 2-0 ja sitä ennen Las Palmas vieraissa 0-1. Pelivalintamme onkin Sevilla -1,5 maalia (asian handiap) Unibetin kertoimella 2,12.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Sevilla -1,5 (asian handicap)
Kerroin: 2,12
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 22.2. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay