Vetovihje: Atlético Madrid – Barcelona 26.2.2017

Espanjan liigassa otellaan mielenkiintoinen kärkipään taisto, jossa Atlético Madrid isännöi Barcelonaa Vicente Calderónilla. Onko vierailija ansaitusti suosikki?

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi Espanjan suurseuraa kohtaavat toisensa, ja nämä väännöt ovat aina isoja tapahtumia. Lisäksi mestaruustaisto käy kiivaana Real Madridin kärsittyä yllätystappion Villarrealille. Nyt kärkijoukkueiden ero on vain piste. Voitto tästä, ja Barcelona nousee kärkeen – tosin kaksi ottelua Real Madridia enemmän pelanneena.

Atlético Madrid on ollut pettymys, eikä joukkue ole enää nelossijastaan huolimatta mukana tittelitaistossa. Kolmoseen Sevillaan – eli suoraan Mestarien liigan paikkaan – on matkaa kuusi pistettä. Kärkikolmikkoon on silti vielä saumoja.

Fernández, Juanfran ja Tiago ovat sivussa Atlético Madridilta. Godín ottanee topparin paikan sairastuvalta palattuaan. Barcelonalta ovat sivussa Vidal ja Mascherano.

Altavastaaja aiheesta?

Onko Barcelona aiheesta suosikki? Me näemme asetelman pikemminkin fifty-fiftynä.

Sama kaksikko kohtasi cupissa aiemmin helmikuussa, mutta missattu rankkari Camp Noulla pudotti Atléticon jatkosta ottelun päätyttyä 1-1. Avausosassa joukkue kärsi 1-2-tappion kotonaan.

Nyt revanssia hakeva Atlético on löytänyt hyvän vireen, ja viikolla Bayer Leverkusen kaatui vieraissa suvereenilla esityksellä – lopputulos 2-4.

Barcelonan vire on huonompi. Peli takkusi pahasti kehnoa Leganésia vastaan Camp Noulla viime viikolla, ja vasta Leo Messin maali 90. minuutilla toi 2-1-voiton. Sitä ennen PSG voitti Pariisissa 4-0, joten vain ihme vie Barcelonan Mestarien liigassa enää jatkoon.

Eli onko Atlético Madrid todella altavastaaja kotonaan?

Oma pelivalintamme on Atlético Madrid +0 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 2,10.

Talleta kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje: Atlético Madrid +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,10
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 26.2. klo 17.15
TV / stream:  Viasat Urheilu, Viaplay, Bet1234, Unibet