Vetovihje: Lazio – Roma 1.3.2017

Italian cupin välierissä nähdään kuuma paikallisvääntö Lazio ja Roman välillä Stadio Olimpicolla. Kumpi vie avausosan nimiinsä?

BW eSports FI €100 welcome

Molemmat ottelut pelataan Stadio Olimpicolla, jonka kaksikko tietenkin jakaa. Panoksena Coppa Italian finaalipaikka.

Roma on kakkosena Serie A:ssa ja Lazio viidentenä. Molempien kausi on ollut varsin onnistunut. Juventus heiluttaa Italiassa tahtipuikkoa, mutta kärjen takana taistelu europaikoista käy kiivaana. Cupin merkitys muille on huomattava, koska mestaruus on Juven.

Helppo pelivalinta

Pääkaupungin kaksikosta Roma on ollut niskan päällä viime vuosina ja voittanut neljä edellistä kohtaamista, joista kolme edellistä vähintään kahdella maalilla.

Roma on ollut kova varsinkin Stadio Olimpicolla, jossa joukkue on voittanut kaikki 13 otteluaan – mukana myös vierasottelu Laziota vastaan (0-2). Nyt alla on 1-3-vierasvoitto Interistä.

Laziolla on ollut ongelmia hyökkäyskolmanneksella ja varsinkin kovempia joukkueita vastaan, vaikka joukkue onkin parantanut otteitaan viime aikoina, mutta otteluohjelma on ollut helpohko.

Lazion ykkösvahti Federico Marchetti on vieläpä sivussa – samoin puolustuslinjasta Patric ja Stefan Radu sekä Senad Lulic. Isoja takaiskuja! Romalta on pelikiellossa vain Alessandro Florenzi.

Pelivalintamme on Roman voitto Betssonin kertoimella 2,27.

Avaa pelitili Betssonille – ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Roma voittaa
Kerroin: 2,27
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 1.3. klo 21.45
TV / stream:  Bet1234, Unibet