Vetovihje: Napoli – Real Madrid 7.3.2017

TV2:n tiistaimittelönä nähdään Napolin ja Real Madridin kakkostaisto Mestarien liigan neljännesvälieristä. Italialaiset starttaavat takamatkalta, ja me haemme vihjeemme kulmalipulta.

BW eSports FI €100 welcome

Real Madrid vei avausosan nimiinsä kotonaan lukemin 3-1, joten Napolin tilanne on tukala. Ei siis ihme, että vierailija on suosikki menemään jatkoon – kertoimet näyttävät lukemia 7,00-1,11.

Napoli painoi kovasti päälle otteluparin avausosassa, ja Lorenzo Insigne vei italiaanot johtoon jo ottelun alkuhetkillä. Real Madrid kuitenkin nousi ansaitusti niskan päälle ottelun edetessä. Maaleista vastasivat Benzema, Kroos ja Casemiro.

Vierasmaali voi kuitenkin merkitä paljon Napolille, joka on kova kotonaan niin Serie A:ssa kuin europeleissäkin. Reissu Stadio San Paolille ei ole helppo millekään joukkueelle.

Dries Mertensin aloittaminen on epävarmaa, mutta häntä kotijoukkue tarvitsisi. Vierailta sivussa on Raphael Varane.

Kulmalipulla säpinää

Napoli on siis takamatkalla, ja sen on pakko hakea osumia alusta asti. Vieraita ei voi tässä tilanteessa kumarrella. Toisaalta Real Madrid haluaa puolustaa johtoaan tiiviisti ja jättää aloitteet isännille.

Italian liigassa Napoli on hallinnut kulmapotkutilastoa selvästi kotipeleissään – 8,1-3,9. Uskommekin, että joukkue saa vieraita vähintään kaksi kulmapotkua enemmän myös tänään.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron avausbonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje:  Napoli -1,5 kulmaa (asian handicap)
Kerroin:  1,90
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron avausbonus)
Kohde sulkeutuu:  Tiistai 7.3. klo 21.45
TV / stream:   Yle TV2 ja Yle Areena klo 21.15