Vetovihje: Atlético Madrid – Bayer Leverkusen 15.3.2017

Eiköhän tämän parin jatkoonmenijä ole jo selvä. Kyse on vain siitä, miten hyvin Atlético Madrid onnistuu puolustustaistelussaan Vicente Caldéronilla.

BW eSports FI €100 welcome

Kun Fernando Torres viimeisteli 2-4-lukemat BayArenalla, samalla vesittyi Bayer Leverkusenin eurounelma. Kertoimenlaskijat ovat samaa mieltä. Levekusenin tie puolivälierissä on nousemassa pystyyn kertoimilla 1,02-26,00.

Bundesliigassa Levekusen on kymppisijalla, joten seura toivoi Mestarien liigasta laastaria pettymykseensä. Sitä ei nyt kuitenkaan tule.

Atlético Madrid ei toisaalta voi sekään olla täysin tyytyväinen kauteensa – La Ligan nelosena.

Vähämaalista?

Harva joukkue on yhtä vakaa johtoasemassa kuin Atlético Madrid. Moni muu huippujoukkue hautoo johtoasemassa kuitenkin palloa itse, kun taas Atlético antaa pallon vastustajalle ja keskittyy vastahyökkäyksiin.

Siksi ottelutkin ovat usein vähämaalisia.

Tänään isäntien 1-0-maalilla peli olisi selvä, jolloin kotijoukkue voisi tyytyä puolustamaan johtoa. Sekin on mahdollista, että ratkaisun jälkeen kumpikin tyytyy vain pelaamaan ottelun pois päiväjärjestyksestä.

Atlético Madrid sitä paitsi puolustaa päärimmäisen hyvin. Mestarien liigassa 5/7 ottelua ovat tuottaneet vähemmän kuin kolme maalia. Leverkusenin saldo on 4/7.

Pelivalintamme on alle 2,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 2,30.

Avaa pelitili Unibetille ja nappaa 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,30
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 15.3. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Urheilu, Viaplay