Vetovihje: Stoke – Chelsea 18.3.2017

Kertoimenlaatijoiden mielestä Chelsea matkaa suosikkina Stoke Cityn vieraaksi. Me haemme kuitenkin yllätystä.

BW eSports FI €100 welcome

Valioliiga-lauantain ykkösmatsi otellaan Britannia Stadiumilla, jonne kotijoukkue Stoke City saa vieraakseen sarjakärki Chelsean. Ennalta vierailija on suosikki, mutta me näemme isännillä hyvät mahdollisuudet yllätykseen.

Stoke on aina yllätysvalmis, ja Britannia Stadiumilla on hankala viihtyä vierailijana. Sopii kysyä vaikka Arsene Wengeriltä.

Viime aikoina Stoke on pelannut hienosti, kun esimerkiksi Manchester City, Everton ja Manchester United ovat taipuneet pistemenetyksiin. Valioliigassa alla on kahdeksan tappiotonta kotipeliä, vaikka vastassa on ollut kovia joukkueita.

Henkisesti hankala vieraspeli

Taulukossa Chelsean ero kakkoseen on kymmenen pinnaa, joten lisäpisteitä ei tarvitse hakea hampaat irvessä. Kannattaa huomata sekin, että Stokella on alla kolme voittoa edellisistä neljästä Chelsea-kotiottelustaan. Se kertoo vain siitä, että Chelsea ei viihdy Stoken vieraana.

Isänniltä ovat sivussa Jack Butland ja Xherdan Shaqiri, mutta silti Stokella on hyvät saumat ainakin tasuriin. Chelsea toki kärsi edellisen liigatappionsa 4. tammikuuta Tottenhamille, mutta rökälevoittoa se ei Stokelta hae.

Pelivalintamme onkin Stoke +1 (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,73.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Stoke +1 (asian handicap)
Kerroin:  1,73
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantai 18.3. klo 17.00
TV / stream:   Viasat Jalkapallo ja Viaplay