Vetovihje: Barcelona – Valencia 19.3.2017

FC Barcelona haluaa palata voittojen tielle edellispelin kompastumisensa jälkeen. Valencia joutuu kovaan kouluun.

BW eSports FI €100 welcome

Kaikki tietävät, mitä tapahtui Barcelonan ja Paris Saint-Germainin välillä Mestarien liigassa. Barca nousi neljän maalin takaa sensaatiomaisesti jatkoon 6-1-voitolla. ”Krapulaa” seurasi tappio Deportivo La Corunan vieraana – loppulukemat isännille 2-1.

Alemman keskikastin joukkueelle häviäminen oli inhimillistä, mutta Valencia saa tänään kokea, että tämä kohmelo on jäänyt taakse. Mestaruustaistossa Barcelona on yhä mukana.

Valencialle luvassa läksytys

Valencian kausi on ollut pettymys, sillä keskikastista ei ole asiaa eurokentille. Petrausta on viime aikoina tapahtunut, mutta se ei riitä.

Valencia on vedonlyöjälle hankala ryhmä ailahtelunsa takia. Pohjat joukkue katsoi hävittyään kotona Eibarille 0-4 jokunen viikko sitten vain voittaakseen muutama viikko myöhemmin sarjaa johtavan Real Madridin 2-1.

Nyt avauksesta ovat sivussa kuitenkin Nani ja Rodrigo. Barcelonalta pelin jättävät väliin Rafinha, Neymar ja Jeremy Mathieu, mutta isännille takaiskut eivät ole yhtä pahoja.

Barcelona haluaa palata voittokantaan ja lyö Valencian ongelmitta. Pelivalintamme on Barcelona -2,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,82.

Avaa pelitili Unibetille ja nappaa 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Barcelona -2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,82
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 19.3. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Urheilu ja Viaplay