Vetovihje: Ilves – Tappara 23.3.2017

Tampereen kaksikko aloitti puolivälieräsarjat melkoisilla maalikarkeloilla, mutta palataanko Hakametsässä nyt normaaliin marssijärjestykseen?

BW eSports FI €100 welcome

Tapparalla kävi avauspelissä ”vanhanaikaiset”, kun ottelun alkupuoliskon kahden maalin johto tuuditti joukkueen helppoon voittoon, jota ei sitten lopulta tullutkaan – sen sijaan tulikin 3-6-yllätystappio.

Tätä ei voi sikäli pitää ihmeenä, että Villi kortti -kierrokselta puolivälieriin kivunneen Ilveksen kurssi on ollut nousujohteinen jo pidemmän aikaa.

Tappara on kuitenkin edelleen runkosarjavoittaja ja materiaaliltaan vahvempi. Tänään startataan jälleen nollista, eikä Ilves saa ärsytetyltä Tapparalta enää motivaatioetua.

Voidaan tietysti pohtia, oliko Ilveksen vahva toinen erä vain Tapparan hetkellistä heikkoutta vai jatkuuko Ilveksen rynnistys tästä eteenpäin vastaavanlaisena?

Tappara niskan päällä

Ilves yltyi runkosarjan lopulla melkoiseen menoon, sillä viiden ja kymmenen pelin kuntopuntareissa Ilves oli JYPin jälkeen sarjan toiseksi paras joukkue – samaa luokkaa siis Tapparan kanssa.

Myös runkosarjassa kaksikon kohtaamiset olivat tasaisia, sillä kolmesti päädyttiin jatkoille ja muuten ero jäi aina enintään kahteen maaliin puolin tai toisin. Tappara kuitenkin voitti viisi yhteenottoa kuudesta.

Tappara on kuitenkin edelleen runkosarjavoittaja ja materiaaliltaan vahvempi. Tänään startataan jälleen nollista, eikä Ilves saa ärsytetyltä Tapparalta enää motivaatioetua.

Tänään palataan takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, joten poimitaan kupongille Tapparan suora voitto.

Avaa pelitili Unibetille ja nappaa 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Tappara voittaa
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 23.3. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu