Vetovihje: Manchester United – West Bromwich 1.4.2017

Manchester Unitedin puolustuspeli on ollut joukkueen Akilleen kantapää läpi kauden. Tänään vastassa on Tony Pulisin West Bromwich,

BW eSports FI €100 welcome

Pulisin West Bromwich on sementoinut itsensä tukevasti Valioliigan sarjataulukon ylempään puoliskoon, mikä on odotettua parempi suoritus. Vaikka europeleihin ei näytäkään olevan asiaa, joukkue jatkaa täydellä höyryllä loppuun asti. Ennen maaottelutaukoa esimerkiksi Arsenal kaatui kotona maalein 3-1.

Järjestyisikö seuraava yllätys ManUn kustannuksella?

ManUn kannalta euronäkymät ovat hyvät, mikä on ehdottoman tärkeää, jos seura mielii pitää Zlatan Ibrahimovicin riveissään. Eurooppa-liigassa tie on vienyt puolivälieriin, ja Valioliigassa sijoitus on viides. Otteluita on kaksi vähemmän pelattuna kuin Mestarien liigan karsintapaikkaa hallussaan pitävällä Liverpoolilla, joka on neljä pistettä ylempänä.

WBA:ta etumatkalta?

Onko vierailla tänään saumoja yllättää? Ehdottomasti! Vieraat pelaavat fiksua ja puolustuslähtöistä futista, mikä kävi selväksi myös Arsenalia vastaan.

ManUlla on ollut melkoisia ongelmia alakertansa kanssa, minkä takia pistemenetyksiä on tullut suosikin asemassakin. Lisäksi on huomioitava Unitedin poissaolot, sillä ykköstykki Ibrahimovic ja keskikentän moottori Ander Herrera ovat pelikiellossa. Sairastuvalla ovat lisäksi Paul Pogba, Chris Smalling ja Phil Jones.

Pelivalintamme onkin West Bromwich +1,25 maalia (asian handicap), josta Unibet tarjoilee markkinoiden parhaan kertoimen.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: West Bromwich +1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 1.4. klo 17.00
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay