Vetovihje: Barcelona – Sevilla 5.4.2017

Espanjan liigan kakkonen Barcelona kohtaa nelosen Sevillan Camp Noulla. Suosikki on selvä, mutta paljonko verkot heiluvat?

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi La Ligan jättiläistä taistelee kolmesta pisteestä, ja Barcelonan olisi melkeinpä voitettava. Ensinnäkin joukkue on ennakkosuosikki ja toiseksi pistemenetys tietäisi etua sarjakärki Real Madridille.

Jo nyt ero Real Madridin eduksi on kaksi pistettä, ja Barcelona on vieläpä pelannut ottelun enemmän. Sevilla taistelee kolmossijasta Atlético Madridin kanssa, sillä se tietäisi suoraa Mestarien liigan paikkaa toisin kuin nelossija, jolla pääsee ”vain” karsimaan. Tällä hetkellä joukkueiden sijoitukset sanelee maaliero.

Tauolta palattuaan Barcelona haki häntäpään Granadalta tyylikkään 1-4-voiton. Hyökkäyspeli toimi ilman Leo Messiäkin. Tosin reilun tunnin pelin jälkeen tilanne oli vielä 1-1.

Sevillan vire on heikompi, sillä viimeiset viisi ottelua eivät ole tuottaneet voittoa (neljä näistä sarjapelejä). Maaliton tasuri kotona Sporting Gijónin kanssa oli heikko suoritus.

Katalaanien sairaslistalla ovat Aleix Vidal, Arda Turan ja Rafinha. Vierailta ovat sivussa Trémoulinas, Michael Krohn-Dehli, Adil Rami ja Gabriel Mercado.

Korkea maaliraja

Barcelona Camp Noulla vastaan kehnovireinen Sevilla. Murskavoitto isännille? Ei välttämättä.

Vieraita ei sovi aliarvioida, sillä Sevillalla on usein taipumusta nostaa tasoaan sitä mukaa, kun vastuskin kovenee. Nyt joukkueen ei tarvitse dominoida, vaan se voi keskittyä vastaiskuihin ja ennen muuta puolustamiseen.

Yleensä Sevilla on tarjonnut hyvän vastuksen. Kuusi edellistä kohtaamista ovat jääneet alle 3,5 maaliin, mikä on erikoista ottaen huomioon Barcelonan monsterihyökkäyksen.

Maaliraja on 4,0 (asian handicap), ja pelivalintamme mukaisesti se alittuu ComeOnin kertoimella 2,01. Tasan neljällä osumalla panos palautuu, ja kassakone kilahtaa alle neljällä.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Alle 4,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,01
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 5.4. klo 20.30
TV / stream:  Unibet ja Bet1234