Vetovihje: Bournemouth – Chelsea 8.4.2017

Kaksi kovakuntoista joukkuetta iskevät yhteen Valioliigan iltaottelussa. AFC Bournemouth saa vieraakseen sarjakärki Chelsean.

BW eSports FI €100 welcome

Chelsea on matkalla kohti uutta Valioliigan mestaruutta. Joukkue on ollut vakuuttava läpi kauden. Toki pisteitä vielä tarvitaan, ja tänäänkin vastassa on vierasottelussa kovavireinen Bournemouth .

Molemmat joukkueet pelaavat hyökkäysvoittoista futista, eikä kummankaan tarvitse taistella pisteistä kuitenkaan hampaat irvessä. Se maalaa pelille tietynlaista kuvaa.

Bournemouth on pelannut viisi ottelua ilman tappiota, vaikka vastassa ovat olleet muun muassa Manchester United, West Ham ja viimeksi Liverpool. Bournemouthin hyökkäys on kova, sillä tehtyjä maaleja on 44 kappaletta 31 ottelussa. Se on keskikastin joukkueelle hyvä saldo.

Avointa hyökkäyspeliä?

Chelsea on voittanut 6/7 edellisistään (kaksi näistä cupissa), ja joukkue on kovassa lyönnissä. Victor Moses on ainoana sivussa kokoonpanosta.

Isänniltä Tyrone Mings on pelikiellossa, ja Callum Wilson sekä Andrew Surman ovat varmasti sivussa. Dan Gosling ja Junior Stanislas ovat kysymysmerkkejä.

Odotamme molemmilta joukkueilta avointa hyökkäyspeliä. Molemmissa päissä siis ropisee ComeOnin kertoimella 1,74.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Molemmat onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 1,74
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 8.4. klo 19.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay