Vetovihje: Juventus – Barcelona 11.4.2017

Jopa on kertoimenlaatijoilla erikoinen näkemys! Juventus selvä altavastaaja Barcelonaa vastaan – isäntänä?

BW eSports FI €100 welcome

Tämänkertainen Mestarien liigan kausi on ollut Juventukselle helppo. Lohkovaiheesta tuli ykkössija, ja pudotuspelien avauskierroksella Porto taipui 180 minuutin pelin jälkeen puhtaasti 3-0.

Nyt vastaan asettuu kuitenkin kova Barcelona.

Juventuksen kausi on ollut oikein hyvä, sillä Serie A -mestaruus on käytännössä varma. Barcelonan tilanne on toinen, sillä joukkue on La Ligassa kakkossijalla kolmen pisteen päässä Real Madridista yhden ottelun enemmän pelanneena.

Mutta Mestarien liigan jymypaukku oli nousu neljän maalin takaa jatkoon PSG:tä vastaan. Etenkin loppurynnistys Camp Noulla oli upea, ja ottelupari vei katalaanit puolivälieriin maalein 6-5.

Tästä ottelusta Juventukselta ovat sivussa Marko Pjaca ja Mario Mandzukic – ja Barcelonalta Aleix Vidal, Rafinha sekä Arda Turan.

Kertoimissa tasaista

Kertoimenasettelu hiukan ihmetyttää, sillä Barcelonan iskuvoimaa mielestämme yliarvoitu. Joukkue on vaikuttanut etenkin Espanjan liigassa tällä kaudella haavoittuvaiselta, eikä se ole ollut lainkaan yhtä vakuuttava kuin viime vuosina etenkään vieraspeleissään.

PSG:tä vastaan kyse oli lopulta ranskalaisten korttitalon sortumisesta, eikä Barcelonan hyvyydestä. Avauspeli Pariisissa oli surkea, ja edellinen esitys kotiliigassa oli samaa tasoa. Málaga voitti varamiehisenäkin 2-0.

Kotonaan Torinossa Juventus on maanosan vahvimpia, sillä joukkue on voittanut 15 ottelua peräkkäin. Se ei ole hävinnyt yhtäkään 47 edellisestä kilpapelistään kotiviheriöllä. Chievo kaatui viimeksi 2-o, ja Portoa vastaan paketti pysyi hienosti kasassa.

Kertoimenlaatijoiden mielestä peli on kuitenkin tänään tasabookki. Me kysymme: Anteeksi kuinka?

Pelivalintamme on suora ykkönen Betwayn kertoimella 2,75. Se on markkinoiden paras yhdessä Bet1234:n tarjouksen kanssa.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Juventus voittaa
Kerroin: 2,75
Peliyhtiö: Betway (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 11.4. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV 2 ja Yle Areena