Vetovihje: Southampton – Manchester City 15.4.2017

Kovavireinen Southampton isännöi arvaamatonta Manchester Cityä, jolle on katsottu liian selvä suosikin asema.

BW eSports FI €100 welcome

Lauantain päätösottelu Valioliigassa pelataan siis St. Mary’s Stadiumilla. Manchester City on nelossijalla, joka oikeuttaa Mestarien liigan karsintapaikkaan. Paikalliskilpailija United kuitenkin vaanii neljä pistettä perässä ja on pelannut ottelun vähemmän. Toisaalta kolmonen Liverpool on kerännyt kaksi pinnaa enemmän ja pelannut yhden ottelun enemmän.

Southamptonilla ei panoksia ole yhtä paljon, sillä loppusijoitus löytyy keskikastista. Peliotteissa ei ole kuitenkaan näkynyt merkkejä motivaation puutteesta.

Kotijoukkueelta jää sivuun Oriol Romeu varoitustilin täytyttyä.

Tiukkaa ja tasaista

Cityllä on alla voitto Hull Citystä kotonaan 3-1-lukemin. Putoajakandidaatista pitikin tulla voitto. Sitä ennen joukkue pelasi kuitenkin neljä ottelua ilman voittoa. Ohjelma oli kova, mutta niin on Cityn materiaalikin.

Southampton pelaa juuri nyt hyvää futista. Alla on pari voittoa, kun West Bromwich kaatui vieraissa viimeksi 0-1. Ongelmana ”The Saintsillä” on ollut pärjätä Top-6:n joukkueita vastaan. Manchester Cityltä Soton haki kuitenkin tasurin vieraspelistä.

Emme usko Cityn selviävän tänäänkään helpolla, vaan pelivalintamme on Southampton +0,75 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,95.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Southampton +0,75 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 15.4. klo 19.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay