Vetovihje: Real Madrid – Bayern München 18.4.2017

Tiistai-illan huomio kiinnittyy Santiago Bernabeulle, jonne Real Madrid saa vieraakseen Bayern Münchenin. Luvassa on takuulla jännittävä ja kovatempoinen kamppailu.

BW eSports FI €100 welcome

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat puolivälierien kakkososilla. Espanjan pääkaupungissa Real Madrid lähtee otteluparin toiseen osaan 2-1-johdossa.

Cristiano Ronaldo osui kahdesti Münchenissä ja lähestyy sadan Mestarien liigan osuman rajapyykkiä. Bayern München pelaa veitsi kurkulla, koska sen on tehtävä vähintään kaksi maalia jatkopaikkaa tavoitellakseen. Lisäksi sen on – ei enempää eikä vähempää – voitettava.

Vierailla on kuitenkin loukkaantumishuolia. Keskuspuolustukseen aukon tekee Javi Martinezin ulosajo avauksessa. Mats Hummels ei ole hänkään pelikunnossa. Toisaalta myös Real Madridilla on ongelmia samalla pelipaikalla. Kotijoukkue saa tulla tänään toimeen ilman Varanea ja Pepeä.

Bayern hakee salama-alkua?

Avausosassa puoliajoilla oli iso ero. Bayern München otti komennon heti alussa ja teki johtomaalin. Lisämaalitkin kävivät lähellä, mutta Cristiano Ronaldo iski kahdesti toisella puolikkaalla. Kotitappio ei ollut sitä, mitä saksalaiset avauksesta hakivat.

Nyt Bayern ei voi enää peruutella. Robert Lewandowski lienee takaisin kokoonpanossa, ja hänen panostaan joukkue tarvitseekin. Puolalaistähti on tehnyt viisi osumaa yhtä monessa ottelussa Real Madridia vastaan. Real Madrid on toki kova kotonaan, mutta kun alakerran keskustasta on ykkösmiehiä sivussa, eikä veskarikaan ole parhaassa iskussaan, Bayern Münchenille tarjoutuu iskun paikkoja.

Toisaalta Real Madrid voi pelata melko paineettomasti sikäli, ettei vieraille riitä pelkkä johtomaali. Kannattaa huomata sekin, ettei Gareth Bale ole isännillä mukana, mikä syö hyökkäysvoimaa.

Pelivalintamme onkin ”avausmaali – Bayern” Bet1234:n kertoimella 2,15.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje:  Bayern München tekee avausmaalin
Kerroin:  2,15
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Tiistai 18.4. klo 21.45
TV:   Yle TV2 ja Yle Areena klo 21.15