Pikavihjeet: NHL:n pudotuspeleissä ryöstöretkiä 19.4.2017

Keskiviikon pikavihjeet haetaan itse asiassa torstaiyöltä, NHL:n pudotuspelien avauskierrokselta. Siellä vierasjoukkueet ansaitsevat kertoimiaan enemmän luottoa.

BW eSports FI €100 welcome

1. Toronto – Washington, 1×2 kakkonen

  • Expekt (kerroin 2,20), ensi yö klo 02.00

Sarja on ollut tasainen ja runsasmaalinen. Maple Leafs johtaa voitoin 2-1, joten Capitals on melkeinpä pakkovoiton edessä. Yhdeksän maalia on hyvä suoritus, mutta kymmenen omiin on liikaa. Isännillä on tänään poissaoloja, vierailla ehjä miehistö. Marginaalit ovat pienet, mutta uskomme ennakkosuosikkina sarjaan lähteneen Capsin löytävän jostain vielä lisävaihteen. Joukkue oli ennen tätä sarjaa voittanut 6/7 kohtaamista.

Avaa pelitili Expektille ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

2. St. Louis – Minnesota, 1×2 kakkonen

  • Bet1234 (kerroin 2,65), ensi yö klo 04.30

Blues on kiskaissut voitoissa ”epäoikeutetusti” jo 3-0-johdon, mutta peliyhtiöt antavat tälle liiaksi painoarvoa. Kannattaa muistaa, että runkosarjassa Wild keräsi seitsemän pinnaa enemmän ja teki toiseksi eniten maaleja koko liigassa. Lisäksi Bluesin maalilla Jake Allen on ollut suurin sankari kolmen voiton takana, vaikka muuten Wild on ollut pitkiä pätkiä selvästi parempi. Se on voittanut laukaukset kaikissa kolmessa ottelussa. Sarjan katkaiseminen on sitä paitsi aina hankalaa.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!