Vetovihje: Washington – Toronto 21.4.2017

Washington Capitalsin ja  Toronto Maple Leafsin pudotuspelisarja on 2-2-tasatilanteessa, joten seuraava voitto on äärimmäisen tärkeä.

BW eSports FI €100 welcome

Washington punnersi itselleen pakkovoiton viime ottelussaan NHL-pudotuspelien avauskierroksella. pelataan. Capitals tasoitti voitot 2-2:een pitkälti loistavan avauseränsä ansiosta.

Nyt tuntuma on sellainen, että momentum on kääntynyt sarjaan ennakkosuosikkina lähteneelle Washingtonille. Varsinkin hyökkäyspeli toimi hienosti, joten ensi yönä kotiyleisön edessä Capitals on vahvoilla.

Kotijoukkue vahvoilla

Capitals on lähtökohtaisesti vieraita vahvempi, ja nyt kun tästä eteenpäin pelataan käytännössä paras kolmesta -systeemillä, uskomme tasoeron näkyvän myös kaukalossa.

Karl Alznerin tilanne on epävarma, mutta muuten Washingtonin tähtisikermä on koko lailla terve. Vierailla tilanne on selvästi huolestuttavampi. Loppukauden sivussa ovat muun muassa Nathan Horton, Roman Polak ja Stephane Robidas. Sairaslistalla ovat myös Joffrey Lupul, Nikita Soshnikov, Eric Fehr ja Josh Leivo.

Maple Leafsilla oli vaikeaa Capitalsia vastaan jo runkosarjassa, ja kaksi voittoa tässä sarjassa voidaan laskea jo ylisuorittamiseksi. Pelivalintamme onkin suora ykkönen. Kotivoiton kerroin on ollut laskussa pitkin päivää, mutta ComeOn tarjoaa vielä isännille maukkaan 1,91, johon tartumme riemulla. Kerroin on markkinoiden paras.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Washington voittaa
Kerroin:  1,91
Peliyhtiö:  ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantain vastainen yö klo 02.00
TV:   Viasat Jääkiekko ja Viaplay