Vetovihje: Chelsea – Tottenham 22.4.2017

Chelsea ja Tottenham iskevät yhteen FA-cupin välierässä Wembleyllä lauantai-iltana. Asetelma on ennalta tasainen.

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigan ykkönen ja kakkonen kohtaavat siis cup-välierässä. Toisessa kättä vääntävät Arsenal ja Manchester City. Isoja seuroja siis, vaikka yleensä nelikkoon mahtuu ainakin yksi yllättäjä.

Tottenham eteni puolivälierästä helposti jatkoon. Kolmostason paikalliskilpailija Millwall kaatui tennislukemin 6-0 White Hart Lane rotaatiosta huolimatta.

Chelsean vastus oli huomattavasti kovempi, Manchester United, joka kaatui Stamford Bridge niukasti 1-0. Vierailija pelasi yli puolet pelistä vajaalla, ja kotijoukkue meni ansaitusti jatkoon.

Kokoonpanoista ei ole pahemmin uutisoitavaa. Chelsealla on pari kysymysmerkkiä. Vierailta ottelun jättävät väliin Danny Rose, Erik Lamela ja Harry Winks.

Spursillä parempi vire

Kertoimenlaskijoiden mielestä ottelu on tasabookki. Kuukausi sitten olisimme pitäneet Chelseaa suosikkina, mutta nyt tilanne on toinen.

Tottenham on herännyt taistelemaan Valioliigan mestaruudesta ja on vienyt kaksi edellistä otteluaan yhteismaalein 8-0 (Watford ja Bournemouth) ja voittanut kahdeksan ottelua putkeen (vastassa muun muassa (Stoke, Everton ja Southampton).

Toisaalta Chelsea on menettänyt otettaan. ManUlle tuli viimeksi 0-2-tappio, ja koko huhtikuu on näyttänyt vireen suhteen hiukan kehnolta. Toki Bournemouth ja Manchester City kaatuivat, mutta toisesta paikallisesta Crystal Palacea vastan tuli tappio. Neljän edellisen saldo on 2-0-2.

Silläkin voi olla merkitystä, että Tottenham on pelannut Wembleyllä europelejä koko kauden. Tästä saattaa koitua jonkinlainen kotietu.

Pelivalintamme on Tottenham +0 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,80.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:n sivusto ei ole suomenkielinen.)

Vetovihje:  Tottenham +0 maalia (asian handicap)
Kerroin:  1,80
Peliyhtiö:  ComeOn! (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantai 22.4. klo 19.15
TV:   Viasat Jalkapallo ja Viaplay