Vetovihje: Crystal Palace – Tottenham 26.4.2017

Crystal Palacella ei ole enää juuri panosta, mutta silti se voi lyödä kapuloita mestaruutta jahtaavan Tottenhamin rattaisiin.

BW eSports FI €100 welcome

Lontoon paikallisvääntö Selhurst Parkilla ei ole ehkä kuumin mahdollinen, mutta jotain spesiaalia tähänkin naapurustaistoon silti liittyy. Ainakin Crystal Palace hakee asennetta paikallisasetelmasta, kun taas Tottenhamin kannustimena on Valioliigan mestaruus. Voitto pitäisi Spursin edelleen mukana kirikamppailussa Chelsean kanssa.

Isänniltä ovat sivussa Connor Wickham, Scott Dann ja James Tomkins. Tottenhamilta pelin jättävät väliin Erik Lamela, Harry Winks, Michel Worm ja mahdollisesti myös Danny Rose.

Kotijoukkue hyvässä iskussa

Crystal Palace on kova kotijoukkue, jonka peräsimessä Sam Allardyce on tehnyt hyvää työtä. Sarjapaikka on varma pitkään sarjan häntäpäässäkin jumittaneelle joukkueelle.

Viime otteluiden saldo on 6-1-1, vaikka vastassa ovat olleet esimerkiksi Arsenal kotona sekä Chelsea ja Liverpool vieraissa. Vastahyökkäyspeli on toiminut hienosti, ja juuri nyt Palace on painajaismainen vastustaja kenelle tahansa.

Toisaalta joukkue voi ottaa rennosti, eikä Palacen ole pakko turhia jarrutella. Tämä puolestaan nostaa maaliodotusarvoa. Pelivalintamme onkin ”molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa” Bet1234:n kertoimella 1,91, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:n sivusto ei ole suomenkielinen.)

Vetovihje:  Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin:  1,91
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikko 26.4. klo 22.00
TV:   Viasat Jalkapallo (jälkilähetys) ja Viaplay