Vetovihje: Villarreal – Sporting Gijón 28.4.2017

Kotijoukkue taistelee europaikoista, vierailija säilymisestä Espanjan liigassa. Villarreal isännöi Sporting Gijónia siis selvänä suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Villarrealin esitykset ovat ailahdelleet viime aikoina ja koko kaudella. Sekaan on mahtunut niin mallikkaita otteluita kuin heikompiakin. Tällä hetkellä sijoitus on viides, mikä oikeuttaisi Eurooppa-liigan paikkaan.

Parhaimmillaan Villarreal on ollut kuitenkin todella hyvä. Aiemmin viikolla esimerkiksi Atlético Madrid kaatui vieraissa 0-1.

Sporting Gijón on kolmanneksi viimeisenä, putoajan paikalla siis. Kuivilla ensimmäinen kirittäjä on Leganés, johon eroa on kuusi pinnaa, kun otteluita on jäljellä neljä. Pahalta näyttää.

Kova kotisuosikki

Villarreal siis pelasi hyvän ottelun aiemmin tällä viikolla ja on ennalta selvästi vahvempi. Sporting Gijón kärsii harvemmin rökäletappioita, mutta toisaalta voittoja on tullut liian vähän. Espanyolia vastaan 1-0-johto kääntyi viimeksi 1-1-tasapeliksi. Toinen tasuri hiljattain jumbo-Osasunan kanssa oli iso pettymys. Tappioitakin on tullut.

Isänniltä ovat Jaume Costa ja Mateo Musacchio pelikiellossa, ja Sergio Asenjo sekä Tsherysev ovat sairastuvalla. Gijonilta epävarmoja tapauksia ovat Canella, Àlvarez, Lillo ja Traorés.

Oma pelivalintamme on Villarreal -1,25 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 2,02. Se on markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:n sivusto ei ole suomenkielinen.)

Vetovihje:  Villarreal -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin:  2,02
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Perjantai 28.4. klo 21.45
TV:   Unibet ja Bet1234