Vetovihje: Inter – Napoli 30.4.2017

Serie A:n iltapeli: Maalijuhlat luvassa?

Mitä Interille on tapahtunut? Serie A:n loppuspurtin alla vire on heikko, ja hyökkäysvoimaista Napolia vastaan verkot saattavat heilua.

BW eSports FI €100 welcome

Europaikan piti olla varma, mutta nyt se on yllättäen livennyt käsistä. Interin tähtisikermällä on alla peräti viisi voitotonta ottelua ja saldo 0-2-3, eikä ohjelmakaan ole ollut edes kummoinen.

Fiorentina voitti viikolla kotiottelunsa 5-4, vaikka Inter johti vielä puoliajalla. Tunnin pelin jälkeen paketti levisi käsiin, kun 1-2-vierasjohto kääntyi isäntien 5-2-johdoksi. Mauro Icardin hattutemppu oli laiha lohtu.

Nyt vastaan asettuu sarjakolmonen Napoli, joka tähyilee vielä kakkossijaa. Roman eduksi eroa on neljä pinnaa, kun otteluita on viisi jäljelllä. Roman loppuohjelma on kuitenkin selvästi pahempi.

Molempien joukkueiden terveystilanne on hyvä. Valmentajille ongelma on siis positiivinen.

Hyvä maalipotentiaali

Puolustuspeli on ollut Interin akilleen kantapää jo useita viikkoja, eikä käännettä parempaan ole nähtävissä. Fiorentina-ottelukin sen osoitti, ja vastustaja vieläpä missasi rankkarin!

Hyökkäysvoimaa kuitenkin piisaa, ja etenkin Mauro Icardi on kovassa iskussa.

Vierailija Napolilla on sarjan paras hyökkäys, joka on tehnyt eniten maaleja. Napoli suosii aina hyökkäysvoimaista ja viihdyttävää peliä. Varsinkin vastahyökkäykset ovat vaarallisia, ja niiden kanssa Inter saa olla tarkkana.

Napolin neljässä viime ottelussa on nähty vähintään kolme maalia. Interillä on alla kahdeksan peräkkäistä yli 2,5 maalin peliä, ja näistä kuusi on ylittänyt 3,5 maalin rajan.

Haiskahtaa siis maalijuhlilta. Pelivalintamme on yli 3,0 maalia (asian handicap) ComeOnin tuplakertoimella.

Avaa pelitili ComeOnille – talleta kymppi, pelaa viidellä!

Vetovihje:  Yli 3,0 maalia (asian handicap)
Kerroin:  2,00
Peliyhtiö:  Bet1234 (10/50 tai 300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 30.4. klo 21.45
TV:   Unibet ja Bet1234