Vetovihje: Suomi – Tšekki 8.5.2017

Suomen romahdus sunnuntai-iltana oli totaalinen, ja maanantain Tšekki-ottelu tulee vastaan nopeasti. Ehtiikö Marjamäki kääntää kurssia ajoissa riittävästi?

BW eSports FI €100 welcome

Suomen jatkopaikan kannalta tämäniltainen ottelu on merkitykseltään suuri, mutta odotukset eivät ole kummoiset – tähänastiset esitykset eivät yksinkertaisesti anna sellaisille aihetta. Valko-Venäjä kaatui vaivoin 3-2, mutta Ranskaa vastaan suoritus oli alta arvostelun – tuloksena 1-5-tappio.

Ranska pelasi toki hurmiossa kotiyleisön takanaan, mutta silti selkäsauna A-sarjan kellariosastoon lukeutuvalta joukkueelta oli Leijonille täydellinen floppi.

Maalille asettunee Harri Säteri, ja Jesse Puljujärvi aloittanee avauksessa. Näiden muutosten vaikutus jäänee kuitenkin vaatimattomaksi ottaen huomioon, että Lauri Marjamäen alaisuudessa maajoukkueen peli ei ole toiminut edes EHT:ssä.

Helppo merkkivalinta

Tänään Leijonien vastus on selvästi kovempi, sillä Tšekin joukkueessa pelaa useita NHL- ja KHL-miehiä. Esimerkiksi David Pastrnak on ollut pirteässä iskussa. Joukkueella on ylipäänsä suhteellisen toimiva pelisysteemi, ja myös maalia tilkitsevät isojen liigojen miehet.

Tšekki taipui avauksessaan Kanadalle 1-4, mutta lukemat eivät tee oikeutta pelille, sillä kanukit tekivät pari maalia vielä lopussa. Viimeksi Valko-Venäjä kaatui rökälelukemin 6-1.

Ei tähän voi muuta pelata kuin Tšekkien suoraa voittoa. Betway ja Bet1234 antavat kakkosmerkistä vielä 1,90 muiden jo tiputeltua kerrointa.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron avausbonus!

Huom! Bet1234:n sivusto ei ole suomenkielinen.

Vetovihje:  1×2 kakkonen, Tšekki voittaa
Kerroin:  1,90
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron avausbonus)
Kohde sulkeutuu:  Maanantai klo 21.15
TV:   MTV3, CMore ja Katsomo