Vetovihje: Atlético Madrid – Real Madrid 10.5.2017

Mestarien liigan toinen finalisti on kahden paikalliskilpailijan kauppa. Atlético Madrid on tosin hankalassa asemassa, koska Real Madridilla on kolmen maalin etumatka.

BW eSports FI €100 welcome

Kolme nolla, hyvä olla.

Cristiano Ronaldo tehtaili avausosassa Santiago Bernabéulla hattutempun, joka takasi Real Madridille 3-0-voiton. Portugalilainen pelasi yhden uransa parhaista otteluistaan.

Lopputulos alleviivasi sitä, kuinka ero Espanjan ja Euroopan absoluuttisen kärjen ja Atlético Madridin välillä on kasvanut tämän kauden aikana. ”Pikkuvelikään” ei ole kuitenkaan mikään turhake, koska Mestarien liigan välierä on hieno suoritus.

Real Madridin jatkoonpääsystä on tarjolla kerroin 1,02, ja vastustaja saa 26,00. Asetelma on selvä. Kolmen maalin voitto Real Madridin vieraana on hiukan liikaa vaadittu.

Atléticolta ovat sivussa Fernández, Vrsaljko, Juanfran ja Giménez. Realilta pelin jättävät väliin Pepe, Bale ja Carvajal.

Kortti pysyy taskussa

Oma pelivalintamme kohdistuu korttimarkkinaan. Toki kyse on paikallisväännöstä ja Mestarien liigan välierästä, mutta koska peli on käytännössä selvä, hampaat irvessä ei tarvitse kummankaan taistella tai taktikoida.

Avausosassa varoituksia jaettiin neljä, ja illan erotuomari, turkkilainen Cüneyt Cakir on ylittänyt 6,5 varoituksen rajan vain 1/12 kertaa viime euro-otteluissaan.

Alle kuudesta kortista on tarjolla kerroin 2,00 Bet1234:lla, joka toki laskee punaisen kortin kahdeksi. Siitä huolimatta uskomme, että lappuja ei tänään isommin jaella.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:n sivusto ei ole suomenkielinen.)

Vetovihje:  Alle 6 varoitusta
Kerroin:  2,00
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikko 10.5. klo 21.45
TV:   Viasat Jalkapallo ja Viaplay