Vetovihje: Southampton – Manchester United 17.5.2017

Keskiviikon ainoa Valioliigan taisto asettaa vastakkain Southamptonin ja Manchester Unitedin. Muhiiko St. Mary’s Stadiumilla yllätys?

BW eSports FI €100 welcome

Ennalta katsottuna isännillä ei pitäisi olla tänään minkäänlaista motivaatiota, sillä Southampton on sementoinut itsensä tukevasti Valioliigan keskikastiin. Ennen edellistä 1-2-voittoa Middlesbrough’sta, ”The Saints” oli kirjauttanut viisi voitotonta ottelua putkeen.

Peliohjelma on ollut toki tiukka, mutta siitä huolimatta parantamisen varaa on otteissa ollut.

Manchester Unitedilla on edelleen saumat viitossijaan, joka johtaisi Mestarien liigaan vain siinä tapauksessa, että ManU onnistuu itse voittamaan Eurooppa-liigan. Siksi vieraiden fokus on saletisti täysin europeleissä. Finaali pelataan viikon päästä, ja sitä ennen olisi kohdattava vielä Crystal Palacekin!

Southamptonilla fokus kohdillaan

Tuntuma onkin hiukan yllättäen sellainen, että Southamptonin fokus saattaakin olla tänään paremmin kohdillaan kuin vierailla. ManU lepuuttaa osaa ykkösmiehistään varmasti, jotta akut olisivat mahdollisimman täynnä Eurooppa-liigan finaalissa.

Vierailla on kaiken lisäksi poissaoloja, kun sivussa ovat Zlatan Ibrahimovic, Marcos Rojo ja Luke Shaw. Myöskään Paul Pogba tai Daley Blind eivät ole mukana.

Pelivalintamme onkin suora ykkönen Unibetin loistokertoimella 2,70.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Southampton voittaa
Kerroin:  2,70
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikko 17.5. klo 21.45
TV:   Viasat Jalkapallo ja Viaplay