Vetovihje: Sveitsi – Ruotsi 18.5.2017

MM-jääkiekon puolivälierät pelataan tänään. Leijonien ottelusta ei pelikohteita löydy, mutta Pariisin iltaottelussa asia on toinen.

Ruotsi pelasi alkulohkonsa Kölnissä, mutta pääsee piipahtamaan nyt myös Ranskan pääkaupungissa. Tre Kronor lähti näihin kisoihin kovalla joukkueella, sillä NHL-kokemusta on peräti 19 pelaajalla.

BW eSports FI €100 welcome

Maalilla Henrik Lundqvist ja hyökkäyksessä Nicklas Bäckström onnistuivat hiukan aiempaa paremmin viimeisissä alkulohkon otteluissaan, mutta muuten Ruotsilla ei ole tässä turnauksessa oikein kulkenut. Sveitsin pitäisi kyllä kaatua, mutta Yhdysvaltoja vastaan välierässä ei pitäisi olla jakoa – olettaen siis vahvasti, että USA kaataa alkuillasta Leijonat.

Suomen ottelussa jenkkien kerroin on ohimennen sanoen niin matala, että siitä ei saa pelikohdetta, vaikka miten päin kääntäisi.

Sveitsi puolustaa hyvin

Sveitsi kohtasi alkulohkon kolmessa päätösottelussaan kovimmat mahdolliset vastustajat: Kanadan, Tšekin ja Suomen. Kaikista otteluista irtosi pisteitä, ja vain Leijonille tuli tappio. Se lupaa hyvää sveitsiläisille myös täksi illaksi.

Näissä otteluissa omissa soi vain viidesti, joten puolustussuuntaan sveitsiläiset pelaavat tiiviisti. Yleisesti ottaen Sveitsi, Ranska ja Saksa vaikuttavat selvästi ottaneen isoja maita kiinni. Siksi Ruotsillakin saattaa olla tänään vaikeuksia.

Pelivalintamme on alle viisi maalia varsinaisella peliajalla Unibetin kertoimella 1,79.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Alle 5 maalia / 60 min (asian handicap)
Kerroin:  1,79
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstai 18.5. klo 21.15
TV:   C More Sport 1