Vetovihje: Granada – Espanyol 19.5.2017

Perjantain pelilista ei ole kummoinen, mutta Espanjan liigan päätöskierrokselta löytyy yksi kelpo pelikohde. Yhteen iskevät Granada ja Espanyol.

BW eSports FI €100 welcome

Ottelu pelataan Nuevo Estadio de Los Cármenesilla, missä La Ligan hännänhuippu Granada odottaa lopullista niskalaukausta keskikastin Espanyolilta – ei mikään jättiläisten taisto siis.

Granadan putoaminen on ollut tiedossa jo pitkään. Kausi on sujunut surkeasti, ja selkäsaunoja on tullut yksi toisensa perään. Viimeksi tuli tappio taulukon viimeistä edelliselle Osasunalle, eikä mikään muu lohduta juuri nyt kuin se, että illalla kärsimys on ohi. Isänniltä on vieläpä muutama avuskokoonpanon mies sivussa ja Dimitri Foulquier pelikiellossa, mikä heikentää osakkeita entisestään.

Espanyolin kausi on ollut mukiinmenevä, ja sijoitus löytyy melko odotetusti taulukon keskivaiheilta. Tämänhetkiseltä kymppipaikalta voi vielä tulla nousuakin pari pykälää. Pablo Piatti on palannut vieraiden kokoonpanoon, mikä on hyvä asia. Muuten kokoonpano on entisellään.

Kakkosta lapulle

Vierasvoiton kerroin on ollut laskussa, ja kirjoitushetkellä kakkosesta saatava 1,75 tuntuu sekin vielä pelattavalta. Espanyolin materiaali on kierrätettynäkin isäntiä parempi, ja vierailla on vielä saumoja tavoitella parempaa loppusijoitusta.

Granadalle Osasuna-tappio oli jo seitsemäs putkeen, ja 1. maaliskuuta jälkeisistä 12 ottelusta on jäänyt käteen vain piste.

Espanyol kärsi viime viikolla Valencialle 0-1-kotitappion, mutta muuten vire on ok-tasoa. Lapulle valitaan suora kakkonen.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Espanyol voittaa
Kerroin: 1,75
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 19.5. klo 21.45
TV / stream:   Unibet ja Bet1234