Pikavihjeet: Futiskohteet Ruotsista ja Kreikasta 23.5.2017

Tiistain tarjonta on köykäinen, mutta toisaalta markkinat eivät ole liian kilpaillut. Myös kertoimenlaskijat sortuvat helpommin virheisiin. Tarjolla on pari kelpo kohdetta.

BW eSports FI €100 welcome

1. GAIS – Gefle, yli 2,5 maalia

  • Unibet (kerroin 1,79), ti 23.5. klo 20.00

Allsvenskanin kärkiseuroihin pitkään lukeutunut Gefle putosi keväällä Superettaniin ja oli siellä yksi kovimmista suosikeista, mutta kahdeksan ottelun jälkeen joukkue jumittaakin jumbona. Kriisi on todellinen. Gamla Ullevilla ottelua isännöivä GAIS on sekin ongelmissa, sillä yhdeksän pinnaa kahdeksasta pelistä on alle odotusten, ja viimeksi 7-1-tappio Varbergille oli nolo. Varsinkin Geflen peleissä verkko on heilunut tiuhaan, ja sama meno jatkuu tänään.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

2. Panathinaikos – AEK Ateena, Panathinaikos +0 maalia (asian handicap)

  • ComeOn! (kerroin 1,91), ensi yö klo 05.00

Kreikassa pelataan neljän joukkueen karsintasarja sijoille 2-5 päätyneiden kesken yhdestä Mestarien liigan ja kahdesta Eurooppa-liigan paikasta. Vastakkain ovat perussarjan kolmonen ja nelonen. Normaalisti Panathinaikos olisi suosikki tämänkaltaisessa ottelussa, mutta nyt asetelma on 50-50. Isännillä on useita loukkaantumisia ja kovin tähti Marcus Berg pelikiellossa. Kotona saldo oli kuitenkin kova 12-2-1, ja edellistä loppusarjan kotiotteluaankin Panathinaikos johti 1-0 ennen kuin ottelu keskeytettiin ja tuomittiin kabinetissa voitoksi vastustajalle. Jos jompi kumpi voittaa, se on vireeltään parempi kotijoukkue.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 300 tai 10/50 euron bonus!