Vetovihje: Pittsburgh – Ottawa 25.5.2017

Pittsburgh Penguins ja Ottawa Senators ratkaisevat äärimmäisen tasaisen konferenssifinaalien voittajan ensi yönä Game Sevenissä.

BW eSports FI €100 welcome

Pittsburgh ja Ottawa ratkaisevat, kumpi etenee Stanley Cup -finaaleihin kohtaamaan lännen ykkösen, Nashville Predatorsin. Kumpikin pystyisi haastamaan Nashvillen tasapäisesti, mutta vain toinen pääsee jatkoon.

Senators onnistui tasoittamaan voitot 3-3:een edellisottelun tärkeällä kotivoitollaan. Ratkaisevassa seiskaväännössä kotietu on Penguinsillä, jolla on hiukan terävämpi kärki huipputähtien osalta – Sidney Crosby heidän ykkösnimenään.

Luottoa kotijoukkueelle

Isännillä on useita mahdollisia poissaolijoita kuten Justin Schultz, Patric Hörnqvist, Tom Kuhnhackl ja Chad Ruhwedel. Kris Letang on loppukauden sivussa. Pittsburgh on kuitenkin näyttänyt pärjäävänsä siitä huolimatta, ettei kasassa ole paras mahdollinen miehistö.

Ottawalta ovat edelleen sivussa Mark Borowiecki ja Alexandre Burrows.

Game Sevenin voisi helposti olettaa muodostuvan tasaiseksi ja vähämaaliseksi. Toisaalta tappiolla olevan joukkueen on pakko panna kaikki peliin, koska tässä vauhdissa seinä tulee vastaan nopeasti.

Me näemme kuitenkin isännät suosikkina ratkaisupelissä ja lyömme lapulle ykkösen Betwayn kertoimella 1,87.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Pittsburgh voittaa
Kerroin:  1,87
Peliyhtiö:  Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu:  Perjantain vastainen yö klo 03.00
TV:   Viasat Jääkiekko ja Viaplay