Pikavihjeet: Pari Italian kohdetta sunnuntai-iltaan 28.5.2017

Sunnuntain pelilistoilta poimitaan myöhäisillaksi kaksi kohdetta. Italiassa Serie A -kausi paketoidaan sarjaohjelman viimeisillä otteluilla, joissa riittää ja ei riitä panosta.

BW eSports FI €100 welcome

1. Torino – Sassuolo, Sassuolo +0,5 (asian handicap)

  • Unibet (kerroin 2,05), su 28.5. klo 21.45

Torino ei ole ollut parhaimmillaan viime aikoina, mutta ohjelma on ollut kova. Tällä hetkellä sijoitus on yhdeksäs. Sassuolon puolestaan piti lukeutua putoajiin, mutta vahvasti odotukset ylittänyt joukkue on sijalla 11. Nytkin alla on seitsemän tappiotonta ottelua (4-3-0). Kahdella viime kaudella Sassuolo on hakenut Torinolta voiton ja venynyt kotonaankin kolmesti peräkkäin tasuriin (myös tällä kaudella), joten päätöskierroksen vastustajaksi Torino sopii vieraille mainiosti.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

2. Crotone – Lazio, yli 3 maalia

  • ComeOn! (kerroin 1,86), su 28.5. klo 21.45

Crotone on Serie A:n päätöskierroksella pakkovoiton edessä sarjassa säilyäkseen. Laziolla ei ole enää järin suurta panosta, sillä paikka eurokentillä ja viiden sakissa on varma. Crotone on kuitenkin hyvässä iskussa ja taistelee säilymisestä vielä tosissaan – vasta viime kierros katkaisi seitsemän ottelun tappiottoman putken. Varsinkin Lazio on lyönyt aivan läskiksi loppukaudesta, ja alla on kahdeksan yli 2,5 maalin ottelua (joukossa muun muassa 6-2- ja 7-3-tulokset). Ylipeli tästäkin hyvin todennäköisesti tulee.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta jopa 300 euron bonus!