Vetovihje: Juventus – Real Madrid 3.6.2017

Huipputaistoon tarjolla hyvä pelikohde

Mestarien liigan finaali pelataan lauantaina Juventuksen ja Real Madridin kesken. Vihjetykki tarjoilee eurooppalaisen futiskauden huipennukseen vihjeen, joka takaa lisäjännityksen Cardiffissa pelattavaan supermittelöön.

Muista hyödyntää bonukset ennen finaalia – Täältä löydät ne kaikki!

BW eSports FI €100 welcome

National Stadium Cardiffissa – vastakkain maailman kaksi parasta seurajoukkuetta. Lauantaina kello 21.45. Oletteko valmiina?

Edessä on todellinen superfinaali, jossa vastakkain asettuva kaksikko ei yllätä: Juventus ja Real Madrid. Kumpikin on loistanut otteillaan läpi kauden niin kotiliigassa kuin Euroopassakin.

Voitto tietäisi Zinedine Zidanelle ja hänen Real Madridilleen seuran kolmatta Mestarien liigan titteliä neljällä viime yrittämällä. Sitäkin hohdokkaampi kausi olisi, koska seura voitti myös Espanjan liigan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen, kun Barcelona ja Atlético Madrid ovat komeilleet valokeilassa.

Juventukselta nousu Italian ja koko Euroopan huipulle sitten B-sarjaan pudottamisen vuonna 2006 on ollut huikea. Nyt alla on kuusi Serie A -titteliä perätysten, ja viime vuonna joukkue pelasi Mestarien liigan finaalissa Barcelonaa vastaan.

Iso puheenaihe ennen ottelua on ollut Gareth Balesin pelikunto. Onko hän avauksessa? Näillä näkymin ei ole, mutta vaikka hän pelaisi kakkosjaksolla vain 20-25 minuuttiakin, niin espanjalaiset saavat olla hänen kanssaan tarkkana.

Muuten Daniel Carvajal on epävarma osallistuja Real Madridilta. Marko Pjaca puolestaan on varmasti sivussa Juventukselta. Näistä ei tarvitse siis revitellä mitään isoja otsikoita.

Pelikohde kulmalipulta

Mitä sitten vedonlyöntiin tulee, niin siinä peliyhtiöt ovat skarppeina, ja peruskohteissa löysät on otettu pitkälti pois. Kulmalipulta löytyi kuitenkin pelaamisen arvoinen kohde.

Pelinkuva tullee olemaan sellainen, että Real Madrid heiluttaa tahtipuikkoa. Joukkue on materiaaliltaan aavistuksen parempi, mutta toisaalta myös Zinedine Zidanen valmennusfilosofia on hiukan erilainen kuin Massimiliano Allegrin.

Juventukselta voi olla fiksuakin peruutella, varmistella – ja hyökätä sitten terävästi vastaan. Siksi uskomme, ettei Juventus montaa kertaa kulmalipulla käy.

Pelivalintamme on Juventus alle 4,5 kulmaa Bet1234:n kertoimella 1,83.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron bonus!

Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.

Vetovihje:  Juventus alle 4,5 kulmapotkua
Kerroin:  1,83
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  La 3.6. klo 21.45
TV:   Yle TV2 klo 21.00 ja Viasat Jalkapallo  klo 21.00