Vetovihje: Suomi – Ukraina 11.6.2017

Huuhkajien pelissä maalit jälleen kortilla?

Sekä Suomi että Ukraina hakevat paluuta voittojen tielle surkeiden edellispelien jälkeen. Kumpikin on kärsinyt maalinteko-ongelmista.

Muista hyödyntää bonustarjoukset ennen ottelua – Täältä löydät ne kaikki!

BW eSports FI €100 welcome

Näistä liikkeelle Tampereen Ratinassa pelattavaan kamppailuun:

Suomi – Liechtenstein: 1-1
Ukraina – Malta: 0-1

Siinä sunnuntai-illan MM-karsintaottelussa kohtaavan kaksikon edeltävät tulokset. Kyseessä olivat harjoitusottelut, mutta etenkään Suomen kompurointi ei ole mitenkään uutta.

Lohkossaan Huuhkajat on saletisti ulkona jatkopaikoilta, sillä kasassa on vasta yksi piste puolivälissä karsintoja. Ukraina puolestaan on kerännyt viidestä ottelustaan enemmän pinnoja ja on kolmossijalla kahden pisteen erolla kakkoseen Islantiin nähden. Ykkössija sen sijaan on ulottumattomissa.

Playoff-paikkaan lienee Ukrainalla saumoja, mutta Islanti ja Turkki todennäköisesti sijoittuvat lopputaulukossa ylemmäs.

Tasaisen tappavaa ja vähämaalista

Ensimmäinen ajatus on ilman muuta vierasvoitto, sillä Ukraina on selvästi vahvempi osapuoli. Vierailla on pelissä myös panosta enemmän. Vieraiden kerroin on kuitenkin melko matala, noin 1,80.

Kuten sanottua, molemmilla on alla surkea ystävyyspeli, jossa hyökkäyspeli ontui. Suomellahan tämä ongelma on ollut jo pitkään. Kolmessa viime karsintapelissä vastustajan verkko ei ole heilunut kertaakaan (kahdesti 0-1 ja kerran 0-2).

Ukraina oli jo Maltaa vastaan hukassa, ja sitä ennen kaksi edellistä karsintaottelua tuottivat joukkueelle yhden osuman per peli.

Siitä syystä tämänkin ottelun maaliodotusarvo on matala, eikä ottelun taso mitä ilmeisimmin nouse kovin korkealle ylipäänsä. Pelivalintamme onkin alle 2,0 maalia ComeOnin kertoimella 1,81. Tasan kahdella maalilla panos palautuu.

Talleta kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje:  Alle 2,0 maalia
Kerroin:  1,81
Peliyhtiö:  ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 11.6. klo 19.00
TV:   Yle TV2 klo 18.40