Vetovihje: Bochum – St. Pauli 28.7.2017

Jalkapallosarjat alkavat taas käynnistyä eri puolilla eteläisempää Eurooppaa. Saksan kakkostasolla Bochum ja St. Pauli avaavat kautensa Ruhrstadionilla.

BW eSports FI €100 welcome

Tästä käynnistyy taistelu noususta Bundesliigaan. Olisiko tästä kaksikosta jommalla tai kummalla asiaa sarjan kärkitaistoon?

Kovempia kandidaatteja kyllä on, mutta toisaalta kumpaakaan ei pidä laskea poiskaan. Ensin mainitun nousukerroin huitelee yleisesti 7,50 ja jälkimmäisen 7,00 paikkeilla.

Viime vuonna kumpikin sijoittui ylempään keskikastiin jääden silti kauas kärkikolmikosta.

Bochum on terävöittänyt ryhmäänsä ja hankkinut Ismail Atalanin päävalmentajaksi. Myös St. Pauli on hankkinut peräsimeensä Olaf Janssenin.

Molempien joukkueiden harjoituskausi on ollut tuloksellisesti lupaava. Treenipelit ovat tietysti treenipelejä, mutta St. Paulilta kuusi voittoa kuudesta oli kova suoritus. Myös Bochum on pärjännyt hyvin, ja 2-2-tasuri kenraalista Borussia Dortmundia vastaan lupaa paljon.

Suosikki iskee avausmaalin?

Kuten sanottua, St. Pauli on vaikuttanut olevan tulosten suhteen hiukan valmiimpi uuteen kauteen, mutta Bochum on silti suosikki.

Bochumin ryhmä on vahvistunut viime vuodesta, ja kenraali oli erinomainen. Dortmund onnistui iskemään tasoitusmaalit vasta lisäminuuteilla.

 

Pelivalintamme onkin ”Avausmaali – Bochum” Betwayn kertoimella 1,95.

Vetovihje: Ensimmäinen maali: Bochum
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Betway (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 28.7. klo 21.30
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa