Vetovihje: AFC Eskilstuna – Djurgården 31.7.2017

Djurgården vierailee Allsvenskanissa perää pitävän AFC Eskilstuna luona Tunavallenilla, eikä suosikkeja ole kuin yksi.

BW eSports FI €100 welcome

Ylös kuin raketti, alas kuin kivi. Ruotsin pääsarjan hännänhuippu AFC Eskilstuna otti kauden ensimmäisen voittonsa (2-1) hiljattain Kalmarista, mutta samaa joukkuetta vastaan tuli toisaalta viimeksi vierastappio (2-0).

Nyt pinnoja on kasassa seitsemän, kun otteluita on pelattuna 16. Karsijan paikalle Kalmariin on matkaa yhtä monta pistettä. Välissä on toinen nousija Halmastad.

Sarjataulukon ylemmässä puoliskossa kisa europaikoista käy kuumana. Nelossijalla Djurgården tietää, että voitto maanantaina voisi nostaa joukkueen ohi Siriuksen ja AIK:n kakkossijalle. Viimeksikin tuli komea voitto Östersundista 3-0-lukemin Tele2 Arenalla.

Kerroin laskussa

Djurgårdenille on tarjoiltu parempiakin kertoimia kuin mitä nyt on tarjolla, mutta silti näemme vierailijan pelaamisen arvoisena maalin takamatkalta. DIF on pärjännyt hyvin heikompiaan vastaan ja voittanut 3/4 kesätauon jälkeisistä otteluistaan.

Eskilstuna on hävinnyt 5/6 edellisistään. Peli on hiukan kehittynyt Michael Jolleyn tartuttua ruoriin, mutta se on selvä, että Allsvenskaniin AFC ei kuulu. Puolustuksesta on vieläpä tärkein nimi Alexander Michel sivussa.

Pelivalintamme on Djurgården -1,0 maalia (asian handicap).

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Djurgården -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 31.7. klo 20.00
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa