Vetovihje: IFK Göteborg – AIK 10.8.2017

Ruotsin Allsvenkanissa pelataan jälleen tänään, ja oma pelivalintamme kohdistuu IFK Göteborgin ja Tukholman AIK:n väliseen koitokseen. Vire ratkaisee.

BW eSports FI €100 welcome

Tämän kaksikon kevätkohtaamiseen kohdistui epäily rikollisen tahon yrityksestä manipuloida pelitapahtumia. Tällä kertaa moista masinointia ei ole havaittu.

Vastakkain ovat joukkueet, joilla molemmilla on alla pettymyksiä. IFK Göteborg on hankkiutunut eroon päävalmentajastaan sekä osasta profiilipelaajiaan. Fanit eivät ole tottuneet siihen, että joukkue taistelee jopa säilymisestään.

Vastassa on Eero Markkasen ja Sauli Väisäsen AIK, joka putosi Eurooppa-liigan karsinnoista. Sijoitus kotiliigassa on toinen, mutta kärjessä Malmö on kiskaissut 12 pisteen kaulan. Illan isäntiin nähden peli on joka tapauksessa hyvin uomissaan.

AIK är på gång nu

AIK teki kesällä pari hyökkäyspään hankintaa. Bragaa vastaan eurokarsinnoissa ote jatkopaikasta kirposi vasta rankkareilla, ja huipputaisto Siriusta vastaan viimeksi tuotti neljä tehtyä maalia. Vire on siis hyvä.

Tukholmalaisilla Goitom, Obasi ja Stefanelli ovat hyökkäyspäässä ominaisuuksiltaan erilaisia, mutta luovat jatkuvan uhan vastustajille. Puolustuspeli on toiminut läpi kauden.

IFK Göteborg sai virtaa valmentajanvaihdosta, mutta nyt vastus on kova. Viimeksi Kalmar FF vei voiton Blåvittista kotonaan 1-0-lukemin.

Kaikki viittaa siis siihen, että AIK on tässä taistossa vahvempi. Pelivalintamme on AIK +0.0 (asian handicap), josta ComeOin tarjoama 1,85 on markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: AIK +0.0 (asian handicap)
Kerroin: 1,85
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 10.8. klo 20.00
TV / stream:  VeikkausTV