Vetovihje: Arsenal – Leicester 11.8.2017

Uusi sesonki käyntiin - maalit kortilla?

Nyt se alkaa, Valioliigan uusi kausi! Arsenal ja Leicester ottavat varaslähdön Emiratesilla.

BW eSports FI €100 welcome

Premier League vuosimallia 2017-18 potkaistaan käyntiin siis Lontoossa pääjoukon seuratessa perässä huomenna lauantaina. Vihjetykki tulee alkavallakin kaudella tarjoamaan jälleen koko joukon pelivihjeitä Valioliigaan, sillä se on meille lähellä sydäntä.

Arsenal ei ole ollut kovin aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla. Iso voitto oli kuitenkin Alexis Sanchezin pitäminen tykkimiehissä. Lyonissa ilmiömäisesti onnistunut Alexandre Lacazette on huippuluokan hyökkääjähankinta.

Tähän otteluun Arsenal tulee allaan voitto Community Shield -finaalista, jossa Chelsea kaatui rankkareilla. Varsinainen peliaika päättyi 1-1.

Vierailija Leicesterissä uusia miehiä ovat Kelechi Iheanacho, Matthew James ja Iborra, mutta Riyad Mahrez on yhä mukana.

Molemmilla on poissaoloja, mikä ei tietenkään Arsenalia tuntevia yllätä. Laurent Koscielny ja Alexis Sanchez ovat sivussa, samoin kuin ilmeisesti Mesut Özil. Vierailta ulkona ovat Robert Huth, Danny Drinkwater ja Islam Slimani.

Tasaisia, vähämaalisia vääntöjä

Avausottelut tapaavat olla tasaisia, ja niissä on monesti pientä tärinää havaittavissa. Leicester pyrkii varmasti tuottamaan Arsenalille pallonmenetyksiä ja iskemään vastahyökkäyksiä. Puolustuksen kautta vieraat kuitenkin ottelua lähestynevät.

Viime kaudella kaksikon kaksi ottelua tuottivat vain yhden maalin. Emme siis usko maalijuhliin nytkään. Pelivalintamme on alle 3,0 maalia ComeOnin kertoimella 1,84.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Alle 3,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,84
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 11.8. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay